Imatge de Belén Esteban.

Belén Esteban i Miguel Marcos confirmen la crisi enviant un missatge preocupant

Belén Esteban pateix una nova garrotada a la seva vida

No hi ha dubte que Belén Esteban no està en la seva millor època. Després de trencar-se la tíbia i el peroné en un directe de Sálvame, s'ha sumat una altra nova garrotada a la seva vida. La tertuliana, que es troba des de fa uns mesos reposant pel trencament que va patir, ha hagut de fer front a una nova polèmica.

Tothom sap que la de Paracuellos està molt centrada en la seva faceta com a empresària, ja que la seva marca 'Sabores de la Esteban' ha estat tot un èxit des que va llançar el seu primer producte.

Sens dubte, el triomf que va obtenir va ser tan evident que Belén va viatjar a Dubai per presentar els seus productes en una fira d'alimentació de la ciutat asiàtica. Allà, els seus aliments van tenir molt bona acollida. «Ni en els meus millors somnis vaig imaginar-me arribar fins aquí», deia la dona de Miguel Marcos.

Però, tot i això, sembla que no a tothom li agraden els productes de la col·laboradora. Així és, ja que la mateixa Organització de Consumidors i Usuaris ha posat el punt sobre les is a la de Paracuellos i, ni més ni menys, que dient la veritat sobre els seus aliments.

Belén Esteban amb els seus nous productes de fons.
Belén Esteban promocionant els productes de la seva marca | Europa Press

Belén ha estat atacada pels seus productes de 'Sabores de la Esteban'

L'informe que fa anualment l'OCU ha posat en dubte la qualitat del famós gaspatxo i salmorejo de Belén Esteban. La col·laboradora, que presumeix a les seves xarxes socials de les bones crítiques que rep pels sabors d'aquests dos productes, ha tingut a veure com perillava la imatge de la seva empresa.

L'organització, basant-se en la qualitat-preu d'aquests dos aliments, els ha posat una qualificació «mitjana». I és que indiquen que el preu és massa elevat, costa 3,19 euros, per la qualitat del producte.

En el mateix rànquing, han inclòs altres gaspatxos i salmorejos més barats i, per tant, de millor sabor. Com calia esperar, a la 'princesa del poble' no li ha fet gens de gràcia que es posi en dubte la qualitat dels productes de la seva empresa alimentària.

Per aquest motiu, la mare d'Andreíta no ha dubtat a defensar a les xarxes socials la imatge de la seva marca. «Gràcies a tots els que consumiu els meus gaspatxos i salmorejo... ai, el que hem d'aguantar», escrivia al perfil d'Instagram.

Sens dubte, aquest sotrac que ha patit no ha impedit que Belén s'enfonsi perquè ella és conscient del que valen els seus productes. A més a més, contínuament rep bones opinions tant d'aquests dos productes estrella com de la resta.

I és que, recentment, va ampliar la seva marca i va afegir al mercat la crema de carbassó, de verdures i de carbassa. Per això demostra que els Sabores de la Esteban va vent en popa i no té res a témer.

Ara només té temps de preocupar-se del trencament que va patir uns mesos enrere. A més, des que va tenir l'accident en directe, la de Paracuellos es va tancar en banda i amb prou feines oferia declaracions sobre això.

De fet, estava tan decaiguda que escassament se la veia, a excepció de quan anava a rehabilitació. Tot i això, tot indica que amb el temps ha millorat el seu estat d'ànim.

Així mateix, després de rebre aquesta dura crítica per part de l'OCU, Belén publicava un vídeo d'ella ballant la cançó de Luis Miguel, Ahora te puedes marchar.

Sens dubte, un enregistrament en què ha fet ressò la felicitat que sent en aquesta època tan dura que està travessant. «El meu estat d'ànim està millor. Es nota, oi?», preguntava als seus seguidors mentre gaudia del cantant mexicà.

Imatge de Miguel Marcos i Belén Esteban posant junts per als periodistes
Belén Esteban està rebent el suport del seu marit, Miguel Marcos | EUROPA PRESS

La recuperació de Belén Esteban

No hi ha dubte que Belén Esteban s'ha pres al peu de la lletra el refrany «no hi ha mal que per bé no vingui». La col·laboradora no ha volgut prendre importància al qual ha dit l'OCU sobre els seus productes alimentaris i ha decidit parar esment al qual realment pensen els seus seguidors.

A més a més, té un altre motiu per estar contenta: la recuperació està anant millor que mai. Després de les contínues sessions de rehabilitació, la col·laboradora de Sálvame ja veu la llum al final del túnel.

D'altra banda, té la motivació necessària per continuar endavant. Sí, perquè la seva amiga de professió, Chelo García-Cortés, es troba en la mateixa situació que ella, puix que també va patir un accident en aquest espai, però, si escau, la part del cos afectada va ser el radi.

Sens dubte, totes dues estan acompanyant-se en aquests durs moments i, a més a més, no dubten a donar-se suport mútuament quan coincideixen a les sessions, atès que s'estan recuperant al mateix centre sanitari.