Primer pla de Rocío Flores.

Les llàgrimes de Rocío Flores entelen la felicitat de la seva mare

Rocío Flores ha denunciat l'assetjament que pateix a les xarxes socials

Rocío Flores ha explotat, i és que la noia no aguanta més l'assetjament a què la sotmeten de manera constant des de fa un any.

La filla d'Antonio David entén que la seva família estigui al punt de mira, però no accepta que els seus detractors tinguin aquest comportament tan menyspreable.

La quantitat de missatges amenaçadors i trucades en ocult que rep diàriament han portat Rocío a prendre mesures i denunciar.

Primer pla de Rocío Flores.
Rocío Flores no pot més amb els missatges d'odi que rep. | Europa Press
 

«Estar adormida, despertar-me, i veure que algú que no conec es dedica a enviar-me fotos i escriure'm per WhatsApp i rebre trucades en ocult», sentenciava a les seves xarxes socials. «Això com es diu?».

«No sé fins on arriba la maldat de la gent i l'avorriment», es lamentava indignada.

«Segurament aquesta persona estigui feliç de la vida que jo hagi posat això, però ja em sembla massa heavy que fins i tot per WhatsApp hagi de rebre el que rebo».

Captura d'un comentari a Instagram carregant contra Rocío Flores.
La filla d'Antonio David ha rebut moltes crítiques a les xarxes socials. | Instagram
 

«Gent sense vida? Gent que es proposa fer mal als altres? Gairebé mai poso res d'aquestes coses, però, soc una persona! A molta gent se li oblida», recalcava.

Això, mentre la seva mare era ovacionada i rebuda entre aplaudiments durant la inauguració del Museu de Rocío Jurado.

Un esdeveniment en què no comptava amb la presència de cap dels seus familiars mediàtics, que es negaven a assistir i protagonitzar una trobada.

Rocío Flores amb posat seriós en un plató
Rocío Flores fa molt que pateix atacs. | Telecinco
 

«Tinc el sentit de la responsabilitat damunt del cap. A veure si surt tot bé i estic a l'altura», assegurava emocionada Rociíto.

«Somiava en tenir un museu aquí a Chipiona. Ens ha costat molt arribar fins aquí, però ha valgut moltíssim la pena».

Aquesta actitud de Carrasco ha rebut moltes crítiques i la filla de 'la más grande' havia d'afrontar estoica els contundents missatges del clan dels Mohedano.

Rocío Flores denuncia l'assetjament que pateix a les xarxes socials

«Una mare entén, perdona, oblida, pateix, plora i et defensa. Però, sobretot, t'estima més que ella mateixa», compartia a les xarxes socials Rosa Benito.

Tot i això, aquesta no és la primera vegada que Rocío Flores pateix les conseqüències del testimoni de la seva mare.

Tot i que la protagonista del moment decidia deixar de banda els seus fills per protegir-los, això no canviava la complicada situació que travessen.

Rocío Flores seriosa per les declaracions de Rocío Carrasco
Rocío Flores no vol saber res de la seva mare. | Telecinco
 

«Rocío segueix patint per l'assetjament de la gent, pels insults, amenaces i barbaritats que no cessaran encara que això pari. I el dany psicològic no cessarà perquè pari», sentenciava Gloria Camila.

«Rebre cada dia barbaritats fa molt de mal. És molt fàcil criticar i parlar a través d'una pantalla», apuntava la neta de 'La más grande'.

Missatges de l'estil: «Soc jo i no surts de la presó fins al dia que et moris, z****» o «No et mereixes ni respirar».

Rocío Flores, plorant, a 'El programa de Ana Rosa'.
Rocío Flores explica com se sent després dels últims escàndols familiars. | GTRES
 

«Definitivament la gent està molt molt malament del cap», comentava la jove. «El missatge que transmeto respecte a les xarxes socials és molt important. Les xarxes fan molt de mal i crec que hauríem de prendre una mica de consciència sobre aquest tema», demanava als seus seguidors.

«24/7 cada dia rebent barbaritats fa molt de mal. Et dic que si més d'un hagués de pagar 300 euros cada vegada que obre la boca es pensaria molt més el que diu».

Algun dels comentaris més forts, en què arribaven a titllar-la fins i tot d'assassina, obligaven la filla d'Antonio David a anar a la policia.

«Rocío Flores és una p*** assassina, com hauria d'haver estat la teva mare per no haver parit aquest monstre que li fes passar p*** vergonya aliena», podia llegir-se a Twitter.

Una cosa davant del que la jove prometia prendre les mesures necessàries.

▶️ Ana María Aldón confiesa que ya ha tomado una decisión definitiva