Pla mitjà de Belén Esteban, mirant a càmera i somrient

Belén Esteban ensenya les fotos inèdites de la boda d'Anabel

Belén Esteban s'ha convertit en la màxima defensora Anabel Pantoja després de la polèmica del casament

Belén Esteban ha volgut compartir amb els seus seguidors d'Instagram unes fotografies íntimes del casament d'Anabel. L'andalusa viu un dels pitjors moments de la seva vida familiar i la seva amiga no ha dubtat a mostrar el seu suport públicament.

El casament més esperat de l'any per la premsa del cor segueix donant temes dels quals parlar i debatre als mitjans de comunicació. La situació que va embolicar l'esdeveniment i la repercussió que està tenint, han fet que dues setmanes després segueixi en plena actualitat.

Un dels temes que més confrontació està tenint als platós de 'Telecinco' és la celebració després de la mort de Doña Ana. Tal és la crispació que s'ha creat que, fins i tot, s'han produït grans enfrontaments entre els col·laboradors de 'Sálvame'.  

Tot això s'ha vist accentuat per la recent exclusiva de Kiko Rivera en la qual s'ha quedat a gust contra la seva estimada cosina. A més, ha aprofitat la publicació per explicar els detalls de la reconciliació amb la seva mare entre altres coses.

Després dels forts atacs que està rebent la parella, la seva amiga i defensora incondicional, Belén Esteban ha volgut demostrar-li el seu suport. Per això, ha publicat a les seves xarxes socials unes fotografies íntimes del casament que ofereixen noves informacions.

Belén Esteban, la publicació que revela alguns detalls del casament d'Anabel

Els mesos previs al casament es va especular molt sobre les cares de 'Telecinco' que serien convidades a l'enllaç de la temporada. Es rumorejava sobre la invitació a Lydia Lozano o Kiko Hernández, però va ser la de Paracuellos l'única seleccionada.

Malgrat els conflictes que van tenir fa uns mesos, les dues van deixar els problemes i van gaudir la celebració. Les imatges de la boda demostren la bona relació entre elles i que s'ho van passar bé. De fet, molts van assegurar que es va convertir en l'ànima de la festa.

Les crítiques a l'andalusa i la seva actitud davant la mort de la seva àvia, han generat un ambient de crispació al seu programa. Té grans aliats i suports entre els seus treballadors, però Esteban és la seva màxima defensora.

Després dels últims esdeveniments, la mítica tertuliana ha volgut deixar clara la seva postura i ha publicat al seu Instagram una seqüència d'imatges. A més, les ha acompanyat amb un missatge que deixa clara la seva postura en el conflicte que manté la seva amiga amb Kiko.

«Saps que... em quedo amb tu» escrivia a la seva publicació mostrant-li tot el seu suport i afecte. Aquest moviment ha estat motivat per les fortes acusacions del DJ, les quals considera molt injustes i desmesurades.

En la seqüència compartida per l'ex de Jesulín es poden apreciar altres emotius moments. Entre ells, un amb els nuvis o una bonica abraçada entre elles assegurant que la seva relació està millor que mai.

En compartia una altra on assegurava, rotundament, com estima a la seva amiga i que està feliç que per ella. Aquesta emotiva revelació ha causat un veritable enrenou entre els seus seguidors, que no han dubtat a reaccionar-li. La mateixa núvia també reaccionava i contestava a la publicació amb un «jo més».

Sens dubte, Belén Esteban, sempre que ho veu necessari treu totes les forces per defensar el seu entorn. El conflicte en el qual s'ha vist involucrada la seva amiga està tenint una repercussió negativa per a ella, però no li importen les conseqüències.

Per la seva banda, la núvia no s'ha pronunciat al respecte, però ho farà en el seu retorn al programa on treballa. Amb seguretat, oferirà una entrevista al 'Deluxe' explicant els detalls del casament i, potser, abordi el conflicte amb el seu cosí.