Toño Sanchís i Belén Esteban en dues imatges muntades.

'Zasca' èpic de Toño Sanchís a Belén Esteban: «Ja portes 22 anys»

Toño Sanchís, demolidor contra la seva exrepresentada després de criticar a Jesulín de Ubrique

Toño Sanchís, exagent de Belén Esteban, ha esclatat a les xarxes socials després de l'últim atac de 'la princesa del pueblo' a Jesulín de Ubrique. La col·laboradora de 'Sálvame', que fa uns mesos va declarar en una entrevista que tornarà a portar als jutjats el seu exrepresentant, va tornar a esclatar al seu programa. A la de Paracuellos no li ha semblat bé que Jesulín hagi regalat una operació de pit a Julia Janeiro.

I és que a la de Paracuellos no li ha caigut bé que Jesulín li vagi a regalar una operació de pit a Julia Janeiro, la seva filla mitjana, que va passar aquest mateix dimecres per una clínica d'estètica. A la cita amb el quiròfan l'acompanyava María José Campanario, i 'Sálvame' recollia la notícia tan aviat es va produir. En fer-se públic el fet, Belén Esteban no va poder amagar el seu enuig.

Belén Esteban perd els nervis en ple directe

La mare d'Andrea Janeiro ha criticat el comportament desigual del pare de la seva filla respecte de Julia Janeiro.Belén Esteban confessava que, en més de 20 anys, el torero només li havia regalat una 'barbie' a Andreíta. No li semblava correcte que Jesulín li fes aquest regal tan car a sa germana, i així de clar ho va deixar: «Aquí es veu qui són fills de segona, i gràcies per res», va dir.

«A Ia la seva dona no la poso, però ha arribat un moment que no puc més. Donaré les gràcies a la seva germana Mamen per ser l'única de la família que et preocupis», ha assegurat l'empresària, que ha enviat un gest de complicitat a la germana de Jesulín. «Quina sort tens que la teva filla no em deixi parlar, perquè si em deixés et cauria la cara de vergonya», va dir mirant fixament a càmera.

A més, la col·laboradora de 'Sálvame' ha dit que està molt cansada, perquè sempre es mossega la llengua, però de vegades, la paciència s'esgota. «Ja està bé. I si t'explica una cosa María José, que t'ho expliqui bé, i si no et poses el programa i el veus tu, que no t'expliquin el que volen», va dir la tertuliana.

Toño Sanchís esclata després de la crítica de Belén Esteban contra Jesulín

Sense pensar-s'ho dues vegades, Toño Sanchís ha utilitzat el seu compte personal de Twitter per enviar-li un zasca èpic a la seva exrepresentada. L'agent de famosos ha escrit això després de la monumental rajada de Belén: «Però si durant 22 anys no ha parat d'amenaçar-lo i parlar d'ell», ha publicat Toño. A més, ha afegit una sèrie de hashtags deixant en molt mal lloc Belén Esteban. «BastaYaDeMentiras #BastaYaDeManipulaciones o #PagaFantas» n'eren alguns.

Belén Esteban arribarà fins al final contra Toño Sanchís

«Arribaré fins al final. Està en joc la meva dignitat», deia Belén en una entrevista de l'estiu passat on ha explicat tot el que li reclama a Sanchís. Apropiació indeguda, aixecament de béns, falsedat documental comptable i temptativa d'estafa processal. Aquests són els delictes que se li imputen a Sanchís, i en cas de ser concedits podrien demanar-li fins a sis anys de presó.

Belén Esteban afirmava que tots els litigis que ha tingut contra Sanchís els ha guanyat. A més, en els últims temps la querella criminal s'estén fins a la dona de l'agent de famosos. Així, ja hi ha una sentència que exposa que el representant va tenir un deute amb la col·laboradora de 388.000 euros. Segons la demanda de Belén, la col·laboradora no va rebre tots els diners que devia pels treballs que feia amb Sanchís de representant.