Miguel Marcos y Belén Esteban sonrientes posando para la prensa

Miguel, marit de Belén Esteban, ja ho sap: podria perdre la feina

Miguel Marcos acompanya Belén Esteban a tots els seus esdeveniments

Miguel Marcos, marit de Belén Esteban, s'ha convertit en un dels personatges més buscats de la crònica social. Mai ha participat de manera activa en el negoci, però sí que té una estreta relació amb la feina de la col·laboradora.

De fet, normalment l'acompanya a tots els compromisos professionals i aprofitar per parlar amb alguns periodistes en privat. Tothom que el coneix en parla bé i la seva situació ha fet preocupar alguns mitjans.

Alguns afirmen que la seva dona l'ha situat en una posició compromesa, ja que tothom sap qui és i què fa. Ell és conductor d'ambulàncies, una feina que requereix la màxima discreció possible.

Miguel Marcos està en el focus de la premsa, ja que ser el marit de la princesa del poble i conservar l'anonimat és força incompatible. Alguns mitjans asseguren que els seus caps li han donat un toc d'atenció, però encara hi ha més coses.

L'ex de Jesulín està tenint problemes a Telecinco perquè ha deixat de ser un personatge rendible per a la cadena. Tot i que continua sent la més ben pagada, ja no genera el mateix contingut perquè es nega a parlar de molts temes.

Belén Esteban, a punt de fer-la fora

Esteban assegura ser capaç de generar espectacle per sí sola i per això ha vetat una gran quantitat de temes. No vol parlar de Jesulín de Ubrique, la seva filla no la deixa parlar d'ella i tampoc s'atreveix amb els seus grans enemics.

Miguel Marcos és conscient Telecinco podria prescindir dels serveis de la seva esposa en qualsevol moment. Això explicaria la creació d'una empresa d'alimentació, per no dependre únicament dels ingressos de la televisió.

El mitjà digital 'Informalia' ha posat sobre la taula una teoria bastant coherent: els responsables de Belén estan a punt de fer-la fora. La col·laboradora no vol entrar en guerra amb cap dels seus rivals: ni amb Toño Sanchís ni amb Olvido Hormigos.

Esteban ha rebutjat una infinitat de projectes, atreviment que ha desesperat els directors televisius. Exigeix que ningú parli del seu marit, però és ella qui el situa en primera línia, un comportament del tot incomprensible.

Belén Esteban va obligar Miguel a perdre 25.000 euros

Miguel Marcos és un personatge de primera categoria i qualsevol programa estaria encantat de tenir-lo, però la seva dona no vol. Pretén que cap periodista faci ressò de la seva presència, tot i que és ella qui la subratlla.

Segons 'Informalia', el matrimoni va rebre una generosa oferta per treballar a 'Gran Hermano Dúo', com ja ho van fer Kiko Rivera i Irene Rosales. Els pagaven 25.000 euros setmanals a cada un i, fins i tot, van estudiar la possibilitat que hi concursés ell sol.

La princesa del poble sap que exposar-lo implicaria treure a la llum els seus secrets més ocults, així que no el va deixar. Aquest tipus de comportaments han acabat amb la paciència de Telecinco, que ja no sap què fer amb la tertuliana.

Esteban ho té tot planejat per marxar de la televisió, però la seva empresa d'alimentació encara no és tan coneguda. Necessita estar a 'Sálvame' durant un temps perquè els seus productes arribin a ser tan famosos com ella.

Els companys del programa protegeixen el seu marit, però arribarà un dia que aquesta tasca serà impossible. Cada vegada més, les notícies situen la parella en el punt de mira i ells no fan res per evitar-ho.