Primer pla de Sofía Bono

La filla d'un famós trenca el silenci: «Hola, em dic Sofía i soc adoptada»

Sofía Bono s'obre en canal i confessa que és adoptada

Sofía Bono, de 21 anys, és una de les filles de l'exministre de Defensa, José Bono, que menys presència mediàtica té. El cas és que amb prou feines es coneixen detalls d'ella, i recentment ha decidit obrir-se en canal a les xarxes socials. La jove ha deixat tothom molt sorprès en compartir el fragment d'una entrevista que ha concedit i en la qual s'obre completament.

«"Hola, em dic Sofía i soc adoptada", així em presentava de petita als meus companys», ha confessat la filla de José Bono al principi del vídeo.

«Avui em submergeixo en una aventura que segurament marcarà un abans i un després en la meva vida. Però no tinc intenció de canviar la meva vida, sinó la de tots aquells que en algun moment s'han sentit insegurs pel simple fet de ser adoptats. O la dels que han dubtat si adoptar un nen per por», ha confessat.

Sofía Bono parla sense embuts

I és que la vida d'aquesta jove ha estat marcada pel fet de ser adoptada. Les seves relacions personals, a tots els nivells, s'han vist influenciades per això.

Sofía volia normalitzar aquesta situació anunciant que s'aquí a poc s'emetran fragments d'una entrevista que va concedir a 'Ecooo Magazine' en què parla sobre la seva vida, fins ara desconeguda per tothom.

«L'adopció és una cosa natural, i per això, amb tota la naturalitat del món cada setmana us aniré obrint les portes de la meva història personal», explica la jove.

«Del que ha significat i del que actualment significa per a mi ser adoptada. Sempre m'ha agradat portar la meva vida privada amb la màxima discreció. Però si avui comparteixo part de la meva vida amb vosaltres és per a ajudar i conscienciar sobre un tema que molta gent tracta com a tabú», expressa a l'entrevista.

L'afectuosa resposta de José Bono a la seva filla

La història va començar quan Sofía, amb només tres mesos, va ser adoptada pel que va ser ministre de Defensa i Ana Rodríguez. Van prendre la decisió d'adoptar una nena xilena que ara es mostra molt feliç per l'afecte que sempre ha rebut de tots dos.

Després que Sofía hagi fet la publicació a Instagram, el seu pare li ha volgut donar suport en aquest dia tan especial per a ella. Li ha fet un comentari molt afectuós: «T'estimo».

 

Escolta la notícia: