Kiko Hernàndez, seriós

Abril i Jimena, les dues filles petites de Kiko Hernández, a l'ull de l'huracà

Després que Kiko Hernández marxés de 'Sálvame', ara la preocupació son ell i les seves filles

La setmana passada Kiko Hernández va anunciar que havia de desaparèixer de la vida pública per descansar després dels cops durs que ha rebut.

En moltes ocasions, els col·laboradors dels diferents formats de Telecinco necessiten allunyar-se i descansar un temps per refer-se. Aquesta motivació varia segons la persona o el moment pel qual està passant.

Alguns ho fan per la pressió mediàtica dels platós, que els han convertit en tema de debat durant un temps. D'altres, en canvi, ho fan per la situació personal que viuen. Aquest és el cas de Kiko Hernández, que ha abandonat el plató indefinidament. 

La retirada del mític tertulià de 'Sálvame' es va anunciar dimecres passat i va sorprendre tothom. Durant la tarda, va assegurar que aquest últim any havia estat especialment complicat i havia de marxar per descansar.

De fet, no va poder ni acabar la durada del programa i va eliminar els seus comptes a les xarxes socials. La situació vital de l'exconcursant de 'Gran Hermano' l'ha deixat sense forces per seguir endavant.

Kiko Hernández passejant pel carrer
Kiko Hernández no passa pel seu millor moment personal. | GTRES

Kiko Hernández es retira de 'Sálvame' pel bé de les seves filles

Kiko està passant per un dels pitjors moments de la seva vida personal. Ell mateix ha confirmat que està experimentant el pitjor any de la seva vida després de la pèrdua de diverses persones importants.

A principis d'any, va perdre la seva tieta, amb qui mantenia una molt bona relació. Una mort que el va tocar molt de prop i el va deixar destrossat.

La trista notícia va arribar fa uns mesos: després d'una llarga lluita contra el càncer, Mila Ximénez va morir. Una pèrdua que va afectar molt el col·laborador i durant les seves primeres intervencions es va notar. 

Amb el dol encara recent, la setmana passada va morir una altra gran amiga seva. Begoña, fundadora del Bingo Las Vegas, moria de forma sobtada tal com va assegurar durant el seu comiat del programa vespertí.

Aquest va ser el detonant de decisió d'allunyar-se del focus mediàtic i centrar-se en ell mateix. A més, durant el discurs, va assegurar que  les dues persones més importants de la seva vida el necessiten en plenes condicions.

Ara, tothom està molt preocupat per ell i per les seves filles, Abril i Jimena. Ningú posa en dubte la seva capacitat paternal, però les nenes s'han col·locat a l'ull de l'huracà.

El tertulià necessita descansar i recuperar-se d'aquesta situació al mateix temps que s'ha de fer càrrec d'elles. A més, s'ha creat un gran enrenou per l'estat de les nenes i per comprovar si el pare és capaç de fer front a les seves necessitats.

Així i tot, no està sol, ja que compta amb el suport incondicional de la seva mare Teresa. Ell mateix va confessar que era el pilar fonamental en la criança de les seves filles i estava sent una àvia excel·lent.

Des que van arribar l'any 2017, Teresa no s'ha separat ni del seu fill ni de les nétes. De fet, el va acompanyar fins al país d'origen de les nenes per recollir-les i donar-li suport durant aquest procés.

Kiko Hernández ha pres una decisió molt valenta. Ha anteposat les necessitats de les filles a les seves pròpies, que son el motiu del seu descans. Estem segurs que ho aconseguirà compaginar tot.