Kiko Hernàndez, seriós

Silenci a 'Sálvame': «No puc ajudar Kiko, ja m'agradaria»

Kiko Hernández ha preocupat els seus companys, que no saben què fer per animar-lo

Kiko Hernández ha abandonat 'Sálvame' indefinidament perquè necessita recuperar forces després dels últims esdeveniments. La mort de Mila Ximénez va empitjorar la seva malaltia crònica i recentment ha hagut d'acomiadar-se de Begoña, una altra de les seves grans amigues.

Jorge Javier Vázquez ha reflexionat sobre la salut del seu col·laborador estrella a 'Vidas propias', un bloc que escriu a la revista 'Lecturas'. En aquesta ocasió, l'article es titula: «Ens va trencar l'ànima veure a Kiko Hernández aguantant-se les llàgrimes».

Li va recomanar que s'allunyés de la televisió un temps, ja que s'ha de recuperar per estar al 100%. Alguns dels seus companys, com Lydia Lozano, van intentar ajudar-lo, però sense resultat.

Hernández és conscient que aquest procés l'ha de fer sol, així que no vol que ningú de l'equip de 'Sálvame' es preocupi. No és la primera vegada que s'allunya dels focus per superar una lleugera depressió i ja va tornar amb més força que mai.

«A primera hora de la tarda de dimecres, només començar, Kiko es va ensorrar mentre parlàvem de la mort de la seva amiga Begoña. La propietària del Bingo Las Vegas, una dona generosíssima que, per ell, era com una segona mare», comença escrivint el presentador.

«No va poder continuar molt de temps a plató. Absolutament destrossat, se'n va anar a casa després que ens confessés que necessitava marxar del programa una temporada», conclou.

Jorge Javier exigeix solidaritat per Kiko Hernández

Jorge Javier Vázquez entén que els espectadors es cansin de les amenaces d'alguns col·laboradors, ja que no saben com és la televisió. Molts amenacen d'anar-se'n i mai compleix la seva paraula, però el presentador exigeix comprensió.

Assegura que és difícil deixar-ho tot perquè arribes a un punt que és molt complicat apartar-se de Telecinco i intentar gaudir de l'anonimat. Gran part dels espectadors saben qui és Hernández, així que no serveix de res apartar-se de les càmeres i intentar guardar la calma.

«Desconec si passarà en altres treballs, però en el nostre cas, quan estàs anímicament destrossat tens ganes d'abandonar. Potser perquè et sents incapaç de participar en l'enrenou quan o perquè el que et ve de gust és estar en un lloc on ningú et reconegui».

De vegades les amenaces cansen el públic, però ara l'únic que importa és la salut del seu amic. De moment es troba amb les mans lligades: «No puc ajudar a Kiko, ja m'agradaria».

El presentador ha demanat la solidaritat dels espectadors, que és l'única manera que té de col·laborar actualment amb el tertulià. «Entenc que a tothom li passi el mateix, però nosaltres ho fem públic i això ens fa de vegades una mica pesats».

Jorge Javier Vázquez reflexiona sobre la mort

Kiko Hernández s'ha quedat sense forces després d'afrontar la mort de Begoña, un sentiment que Jorge Javier entén molt bé. Quan va morir Mila Ximénez ell també va estar a punt de deixar-ho tot, encara que va decidir continuar i fer-li un petit homenatge.

«Les baralles, a la nostra edat, són terribles perquè comences a ser conscient del significat de la mort. Deixen de ser una cosa que sobrevola sobre les nostres vides per esdevenir un lladre d'amics i de nosaltres mateixos».

Kiko ha d'estar una temporada allunyat dels focus per recuperar l'energia que el caracteritza. Té la sort de poder fer-ho, ja que no tothom es pot permetre deixar la feina indefinidament.

Durant tot aquest temps, tindrà el suport del presentador de 'Sálvame', que ja té experiència en acomiadar-se d'éssers estimats. «Puc enganyar-lo dient que amb el temps el dolor desapareix, però és mentida: no desapareix, hi aprens a conviure».