Pablo Motos al plató de 'El Hormiguero'

La confessió de Pablo Motos que portarà cua: «Cada dia penso en la mort»

Pablo Motos ha concedit una entrevista en què confessa què és el que li fa més por

Ahir, diumenge, Pablo Motos va ser un dels convidats de 'La Roca', el nou programa de Nuria Roca a La Sexta. Va aprofitar el moment de relax amb la seva amiga per a fer diverses confessions, entre les quals quina és la seva pitjor por.

Durant la conversa, van recordar el dia que va donar positiu en coronavirus i la valenciana es va haver de presentare 'El Hormiguero'. «Et diria que quan et passa una cosa molt forta és com quan perds un ésser estimat. Al principi no t'adones del que està passant», explicava el presentador.

Pablo Motos recorda com va viure aquella situació, que resultava totalment nova per a ell. «A mi em diuen que puc ser positiu, que me'n vagi a casa. Tot d'una, el meu soci em diu que fora. Porto quinze anys sense fallar ni un dia».

Per a cobrir la seva vacant van optar per Roca, que també exerceix de col·laboradora a l'espai. «Encara sort que tu i jo ho havíem parlat i tu havies vingut als assajos i sabies com funcionava tot», afegeix.

A l'entrevista que li va fer la seva amiga es va poder veure un Pablo Motos molt més personal del que estem acostumats. Aquella situació que el va obligar a apartar-se del seu programa el va marcar molt. «Jo recordo que me n'estava anant i a tu t'estaven dient que presentaries aquella nit», ha apuntat.

Tot d'una va sentir com «estava connectant amb tu, i tu estaves fent el programa, i jo no m'assabentava de gaire cosa». Va ser una situació una mica preocupant per a ell, i el pànic va fer acte de presència.

«Tenia por perquè soc asmàtic. Estan morint centenars de persones cada dia. Veus les dades i dius: «Bé, potser d'aquí a deu dies estic a l'UCI o mort. Amb la qual cosa era moltes emocions», deia Motos.

Nuria Roca seguia amb molta atenció tot el que deia el presentador d'Antena 3, que va aprofitar per agrair-li la «generositat" que va tenir el dia que el va substituir i per «estar pendent de tot i donar-li les claus» perquè el programa tirés endavant sense cap incidència.

Pablo Motos, com mai se l'havia vist

Vam veure un Pablo Motos molt diferent de com es mostra normalment. Nuria li va preguntar sobre la seva pitjor poc, i ell, amb total naturalitat va confessar que «jo tinc por, no a envellir ni tampoc a la mort, però sí que tinc por al procés».

Va exposar que el més dur de la vida està per arribar: «És el que em ve ara, i tinc por de la decrepitud. Tinc por de perdre força, de no ser autònom, de dependre dels altres, que se me'n vagi el cap».

A partir de certa edat comencen a arribar els problemes de salut, i Pablo n'és conscient. «No sé si el que m'espera és una vellesa saludable o si tindré un ictus, o un càncer, o si em passarà alguna cosa», va dir.

Va afegir que tot això li genera pànic i que «cada dia penso en la mort». Aquesta frase va sorprendre molt la seva amiga, que no esperava aquesta confessió d'una persona tan positiva i amb tanta vitalitat.

Al presentador li passen moltes coses pel cap. «Penso què passarà quan em mori, i és una cosa que, encara que sembli estrany, em calma», confessava.

I va concloure dient que «quan tinc un problema o m'he enfadat amb algú, hi ha un moment en què penso, potser és aquesta nit».

Ahir vam poder conèixer Motos amb més profunditat. El presentador no acostuma a concedir entrevistes, però aquesta vegada li ha tocat a ell respondre a preguntes i fer confessions.

[Youtub