Kiko Rivera en un plató de televisió

Revelen l'escena «dantesca» de Kiko Rivera que el podria apropar a Isabel Pantoja

Kiko Rivera estaria disposat a reconciliar-se amb Isabel Pantoja després de presenciar una cosa inesperada

Fa unes setmanes, Kiko Rivera seguia sense parlar-se amb la seva mare, Isabel Pantoja. És més, no dubtava a enviar-li, via xarxes socials, missatges indirectes que eren autèntiques ganivetades. Fins i tot estava disposat a arribar als tribunals perquè Isabel respongués davant els suposats tripijocs econòmics que ha fet amb l'herència de Paquirri.

No obstant això, fa uns dies, el DJ va canviar totalment d'opinió. S'ha retrobat amb la cupletista i està disposat a fer els passos necessaris per a recuperar la relació amb ella. Pel que sembla, ja han organitzat una quedada i fins i tot li ha enviat un missatge molt emotiu en antena.

A què es deu aquest gir en l'actitud de Kiko? Segons 'Sálvame', el motiu és l'escena dantesca que va viure a Cantora quan hi va acudir per a donar suport a la cantant per la mort de la seva mare.

Kiko Rivera i la singular escena que ha propiciat el canvi d'actitud amb Isabel Pantoja

Aquest programa de Telecinco ha abordat el canvi que Kiko ha viscut aquests dies respecte a Isabel. Ha estat el reporter José Antonio León qui s'ha encarregat d'analitzar-ho i donar informació al respecte.

Així, ha dit: «Hi ha un canvi d'actitud més que evident en Kiko. Es deu a l'escena que es troba quan arriba a Cantora, que és totalment dantesca. Veu la seva mare i això fa que se li remogui absolutament tot».

«Potser això ha fet que hi hagi aquest acostament, que hagi fet aquest passet endavant. Ho ha fet perquè la vegin les netes i, sobretot, per ajudar Isabel, que no està bé».

A això ha afegit: «Rivera està preocupat per la seva mare, perquè està molt malament, molt desmillorada i afeblida. A més, està preocupat perquè té problemes de salut».

Això sí, el reporter ha deixat clar que, tot i aquest acostament entre mare i fill, les coses no canvien del tot. Ha afirmat que «ell no ha oblidat tot el que ha passat».

Kiko Rivera parlarà del seu canvi d'actitud en una exclusiva

D'aquí a pocs dies, sortirà a la llum una entrevista que el DJ ha concedit a una revista en la qual parla de l'acostament amb la seva mare. Pel que sembla, Kiko va arremetre durament contra la seva cosina, Anabel Pantoja. I això, segons Carlota Corredera, pot molestar enormement la cantant, perquè té una relació molt estreta amb la seva neboda.

No obstant això, León ha exposat que, tot i que l'artista s'estima molt Anabel, Kiko és el seu fill i és el prioritari per a ella.

D'aquesta entrevista s'ha dit que serà una autèntica bomba. En aquest sentit, Carmen Borrego ha afegit: «Carrega contra la seva cosina. Em sembla que ell entra en un joc i diu molt del que està fent».

En aquest sentit, Gema López ha exposat: «El que ell explicarà a Isabel l'afavoreix. I és que li resta culpabilitat a ella i a Kiko també se li descarrega responsabilitat. És tirar pilotes fora i culpabilitzar Anabel Pantoja».

«Aquí tots s'utilitzen, i en aquest cas responsabilitzen un tercer. Jo crec que l'única solució per aclarir tot això seria que la família es reunís i que Anabel fos sincera amb la seva tieta. Sí, que li digués que si ella havia dit al seu cosí que no seria ben rebut a Cantora era perquè així li ho va transmetre Agustín».

Així mateix, ha afegit: «El problema és que jo crec que ella no voldrà fer aquest pas. Llavors tots es voldran salvar i la sacrificaran».