Jorge Javier Vázquez en pla mig somrient amb vestit negre i camisa blanca

Jorge Javier al descobert: «Tenia molta curiositat per experimentar amb dones»

El 'polideluxe' de Belén Rodríguez ha revelat detalls íntims i privats sobre la seva vida sexual que involucren diversos dels seus companys

Belén Rodríguez s'ha sotmès al polígraf del 'Deluxe' per celebrar els 25 anys que porta a la televisió. Sens dubte, una de les col·laboradores més veteranes de Telecinco, havent començat la seva marxa al costat de María Teresa Campos.

I la veritat és que les seves confessions van donar per a molt, sobretot aquelles relacionades amb la seva situació econòmica. «Mai he demanat diners a ningú i espero no haver de fer-ho», assegurava.

Però, tot i haver passat uns anys molt complicats en els quals s'allunyava dels mitjans de comunicació, Rodríguez ha demostrat que els platós de 'Mediaset' sempre van ser la seva llar.

Tanmateix, els secrets més sucosos arribaven a l'hora de parlar sobre els seus companys, als quals confessava posar-los curiosos malnoms: «Lydia és 'la pobra Lydia', per exemple. O Jorge Javier és 'el meu petit de l'ànima'. Gema López és 'la procuradora'».

La nit de passió de Jorge Javier i Belén Rodríguez

No obstant això, el tema es caldejava encara més quan Belén se sincerava sobre les seves preferències sexuals. «M'agrada experimentar-ho tot», assegurava sense cap pudor.

Entre altres coses, va reconèixer que havia trencat un llit a casa de Carmen Borrego mentre mantenia relacions sexuals, o que la seva última trobada sexual va ser amb un noi de tan sols 23 anys.

«No sabia que tenia aquesta edat. Bé, quan el vaig conèixer no ho sabia, després quan em vaig ficar al llit amb ell, sí. Va ser al desembre», es defensava.

«L'endemà, per circumstàncies, no tenia clar el que havia fet i Jorge em va aconsellar que mirés les càmeres. Només puc explicar que em moria de vergonya. Va estar cinc hores donant-li i em vaig aixecar adolorida», revelava.

Però poc després deixava anar una autèntica bomba. «L'únic trio que he fet en la meva vida ha sigut amb Jorge», confessava la periodista aconseguint posar vermell al presentador.

«Que ho està veient la meva mare!», protestava alhora avergonyit. La col·laboradora explicava que va ser fa molt de temps, concretament fa més de vint anys, i amb un jacuzzi pel mig.

A més, va ser amb ell i amb un amic que ella li havia presentat al català: «Va ser en una casa que tenia abans Jorge i hi havia un jacuzzi. Amb l'altre noi que hi havia al trio no vaig fer res, però amb Jorge sí».

«Va ser una ximpleria», afegia per restar-li importància a l'assumpte. «Ens vam despullar al jacuzzi i Jorge tenia molta curiositat de saber com és l'aparell de les dones. Va ser una cosa de cultura general», explicava.

«Abans d'això, en un camerino de Telecinco ja m'havia demanat que l'hi ensenyés. Va sortir corrent per les escales dient: 'Quin fàstic!'», recordava entre rialles. «Va ser una cosa molt anatòmica, més que de passió».

«Jo me'n vaig anar d'allà i no em vaig quedar, però estava encantada», assegurava Belén. «Ha estat l'únic trio de la meva vida. És sobretot actiu, molt actiu», es referia a les proeses sexuals del seu amic.

«L'endemà, Jorge em va trucar i em va demanar que anés a casa per netejar un accident i ho vaig fer», acabava l'anècdota de la seva aventura. Tot i això, el que està clar és que a Belén Ro i Jorge Javier els uneix una gran amistat, i així ho confirmava ell mateix.

«Ets una de les persones més importants de la meva vida. Així com vaig tenir una connexió amb Mila, amb tu la tinc igual», li deia emocionat. D'altra banda, entre altres coses, Belén també confessava que només tenia dos amics heterosexuals, per a sorpresa de molts: «Es diuen Pedro i Chechu».

«Els heterosexuals m'avorreixen sobiranament. Els llocs als quals van, el que llegeixen, les sèries que veuen no em comprenen», explicava. Alhora, també tractava temes tan espinosos com els seus frecs amb Lydia Lozano

I és que, segons sembla, la tertuliana li va enviar per error un missatge en el qual deia «Truca'm, que he d'explicar-te una cosa molt forta de Belén Rodríguez». Però, la periodista va matisar: «Va ser després d'una desavinença que va ocórrer en un debat de 'Gran Hermano'. Li vaig trucar i se'n va anar per petaneres».