Fotomuntatge de la reina Letícia i la seva neboda Carla Vigo

Carla Vigo, assenyalada per la seva família: «L'acusen de trair Telma Ortiz»

Telma Ortiz estaria desconfiant de la seva neboda després del gran enrenou mediàtic que ha generat

Carla Vigo ha decidit allunyar-se del focus públic després de rebre una seriosa crida d'atenció per part de la reina Letícia. Així doncs, segons sembla, la seva tia s'hauria cansat de les polèmiques que Vigo protagonitzava gairebé de manera constant, i més després de fer el salt a la televisió.

Així, des de la Casa Reial temien que «la nena se'ls fos de les mans», per la qual cosa els ha tocat posar límits. Concretament, el punt d'inflexió hauria sigut la controvertida entrevista que la jove va concedir al programa de Nagore Robles, 'Sobreviviré'.

Allà arribava a tocar temes tan delicats com la forma en què va perdre la seva virginitat o els diners que cobra. I, encara que Carla hagi deixat molt clar que mai pensa parlar de la seva tia o de les seves cosines, sembla que aquestes petites alarmes van ser més que suficients.

Segons comenten, la reina Letícia li ha posat un alt i ha exigit rotundament que es dediqui a una altra cosa, oblidant els seus plans de convertir-se en actriu.

«Va mostrar la seva disconformitat amb tot el que estava fent i li va dir que s'estava equivocant. Que l'estaven aconsellant malament i que s'estaven aprofitant d'ella», asseguraven des del portal 'Informalia'. A més, li aconsellava que «si realment volia ser actriu, aquest no era el camí».

Una situació que li hauria fet a la jove replantejar-se per complet els seus plans de futur. És més, tota una dràstica decisió que fins i tot implica abandonar les xarxes socials. I és que, segons assenyalen des del seu entorn més proper, «s'ha adonat que fer segons quina mena de programes i sortir-hi la perjudica per les seves metes».

Però no només això, sinó que fins i tot s'hauria plantejat escriure una novel·la, portant així una vida molt més tranquil·la. No obstant això, la filla d'Érika Ortiz ha negat que aquesta decisió tingui res a veure amb una possible estirada d'orelles provinent de Sarsuela.

«Sou molt pesats amb aquest tema. No pujo coses perquè m'estic centrant en altres i no tinc tant de temps, així de simple», remarcava després de rebre nombrosos missatges. «Si us plau, no feu conspiracions i no parleu sense saber, si us plau i gràcies», demanava als seus seguidors.

Telma Ortiz s'allunya de la seva neboda per protegir la seva filla acabada de néixer

Aquesta gran exposició que la jove ha tingut en els mitjans de comunicació sembla haver-li passat factura també amb la resta de la família. I és que segons asseguren des de 'La Razón', la seva tia Telma no confia per a res d'ella.

Tant és així, que ha decidit mantenir tots aquells detalls relacionats amb la seva filla acabada de néixer en secret. Així mateix, la germana de la reina sempre ha sigut molt gelosa de la seva intimitat, per això estaria disposada a protegir la privacitat de la seva filla, fos com fos.

És més, des que va donar a llum a finals d'agost, no hem tornat a saber res d'ella, ni tan sols el nom de la petita. Així que, sembla que tampoc confia en la seva neboda com per compartir aquest detall, ja que la jove hauria estat preguntant a nombrosos periodistes pel nom de la seva cosina.

D'aquesta manera, queda clar que no està tan unida a la seva família com podria aparentar. D'altra banda, sembla que Telma Ortiz fa temps que buscava entre el seu cercle més proper a un possible 'traïdor'. És a dir, una persona que ha revelat secrets tan íntims com el lloc on celebrar el seu casament o el dia que va donar a llum.

Per la seva banda, Carla no deixa fer front el constant assetjament que rep a les xarxes, on més d'una vegada l'han humiliat o fins i tot han tocat temes tan delicats com la mort de la seva mare. «A vegades he sentit assetjament i està massa normalitzat. Per fer-me mal parlen malament de la meva mare, això no ho passo», lamentava.

«A mi ningú m'ha enviat un missatge dient-me això. Encara que ho fessin és normal, és la meva família i és normal que es preocupin, però no ho han fet». No obstant això, aquells que han coincidit amb ella, defineixen a Carla com una jove «molt simpàtica, molt dolça i molt innocent». Així ho remarcava Nagore Robles, qui la definia com a «massa innocent per aquest món».