Kiko Rivera reacciona després del casament de la seva cosina amb una dedicatòria especial

Costa de creure: el missatge que Kiko Rivera acaba d'enviar a Isabel Pantoja

Kiko Rivera sembla disposat a arreglar les coses definitivament

Fa poc més d'una setmana, Kiko Rivera no tenia cap tipus de relació amb la seva mare, Isabel Pantoja. Feia més d'un any que no la veia i fins i tot estava disposat a portar-la als tribunals perquè es responsabilitzés dels suposats tripijocs econòmics que va fer amb l'herència de Paquirri.

No obstant això, aquests últims dies les coses han canviat molt entre ells. Tant, que ara ell li ha enviat un missatge afectuós que deixa clar que van camí d'arreglar les coses.

Kiko envia un missatge inesperat a Isabel

El 29 de setembre, el DJ va perdre la seva àvia, i, malgrat el distanciament amb la seva mare, no va dubtar a anar a Cantora per a donar-li el condol i recolzar-la en uns moments tan durs. Un pas que ha marcat un abans i un després en la relació entre mare i fill.

Ara estan disposats a llimar les asprors, a apropar postures i a recuperar l'amor que es professaven. I bona mostra estan en procés d'aconseguir-ho és que ara Kiko ha tingut unes paraules d'afecte cap a ella.

En concret, Rivera ha concedit una entrevista a Radiolé amb motiu dels premis d'aquesta cadena, on actuarà. Respecte a la seva presència a la gala, que tindrà lloc el 29 d'octubre a Sevilla, li han fet una pregunta especial: «T'imagines que la teva mare es planta als Premis Radiolé?».

Davant d'aquestes paraules, Kiko ha respost de manera molt clara. Ha exposat: «Seria meravellós. La veritat és que seria... Només de pensar-hi em venen ganes de plorar».

«Seria una cosa meravellosa. Aquesta és la veritat. Per què ens hem d'enganyar?».

És més, ha aprofitat el plantejament d'aquesta possibilitat per enviar-li un missatge a Isabel. Ha manifestat: «Mama, si estàs escoltant Radiolé, que sé que l'escoltes perquè l'hem escoltat junts, una cosa: m'encantaria que hi fossis».

«Per primera vegada actuaré en uns premis, i per a mi seria un plaer tenir-t'hi. Igualment, li ho diré en persona, però perquè ho vagi sabent».

En aquesta entrevista també li han preguntat com està després dels últims esdeveniments que ha viscut. I ha sigut molt clar: «Estic bé, estic feliç i, al final, d'un gran mal en surt un gran bé. Poc a poc les aigües tornen al seu curs».

Kiko Rivera i la seva mare junts i abraçats es miren emocionats
Kiko Rivera i Isabel Pantoja estan més a prop de reconciliar-se | GTRES

 

Els propers passos de Kiko en pro de la reconciliació

Les paraules de Rivera a Radiolé han deixat clar que ha recuperat la relació amb la seva mare. És cert que van a poc a poc, però tot sembla anar per bon camí. Tant és així que, com s'ha revelat a 'Sálvame', parlen regularment per telèfon.

Belén Esteban ha sigut qui ha donat a conèixer aquesta informació. I el reporter José Antonio León l'ha ampliat exposant que ja han organitzat una quedada.

Pel que sembla, molt aviat Kiko i la seva dona, Irene Rosales, acudiran a Cantora perquè l'artista vegi les seves netes, Ana i Carlota.

De la mateixa manera, aquests últims dies estan creixent els rumors que indiquen que Kiko i Isabel tenen previst fer alguna cosa més junts. Pel que es veu, estan disposats a concedir una exclusiva per a explicar per què han fet el pas d'arreglar les coses o com solucionaran els assumptes que tenen pendents.

Caldrà esperar per a veure si aquesta exclusiva es produeix. El que és innegable és que han recuperat la relació.