Joel Tulis a 'First Dates'

Joel, el concursant de 'First Dates' que va morir amb només 23 anys

Joel no va passar desapercebut en el seu pas per 'First Dates'

Molts dels concursants de 'First Dates' s'han convertit en part de la història del programa per diverses raons. Aquest seria el cas, per exemple, d'un concursant que va explicar que la seva parella l'havia deixat 93 vegades.

Però també és el cas de Joel Tulis. Un jove que no va passar desapercebut en la seva cita, ja que va deixar frases molt polèmiques. Lamentablement, també va ser notícia perquè mesos després de participar-hi va morir amb només 23 anys.

Joel i el seu pas per 'First Dates'

Com a model i estilista, es va presentar al programa de Cuatro l'any 2017. Va explicar que vivia a Cervera, Lleida, que havia treballat com a model i que admirava la moda. Tant és així que, fins i tot, va reconèixer que havia exercit tasques com a 'personal shopper' i assessor d'imatge.

De la mateixa manera, va deixar clar que estava disposat a trobar l'amor. Per això, va tenir una cita amb Natasha.

La vetllada va tenir moments bons, però també altres que van generar molts comentaris a les xarxes socials. Un exemple en va ser una de les frases que va dir: «Soc cregut perquè estic bé amb mi mateix i soc guapo».

La parella tenia en comú la seva gran autoestima. Precisament, aquests punts van ser els que, paradoxalment, els van separar perquè eren massa iguals. Per això, van decidir no donar-se una segona oportunitat.

Joel va morir poc després de participar a 'First Dates'

Lamentablement, el català va tornar a ser notícia pocs mesos després de participar en el programa. Va perdre la vida a la piscina coberta de la seva ciutat, on treballava com a monitor.

Segons 'El Segre', el jove era molt esportista i havia aprofitat que s'havia quedat sol a la piscina per fer natació. Sembla que mentre nedava va patir un infart que va posar fi a la seva vida.

Una hora després d'aquest succés, la dona neteja va trobar el seu cos dins la piscina. Davant d'aquesta situació dramàtica, va trucar a les autoritats i els agents de policia i sanitaris van arribar ràpidament. No obstant això, no es va poder fer res per salvar-li la vida.

La seva defunció va generar una gran commoció a Cervera, ja que era molt conegut i estimat. Nombrosos amics i veïns no van dubtar a anar al centre esportiu per mostrar la seva consternació i mostrar el seu dolor per la mort del jove.