Julia Janeiro posando en el campo

Julia Janeiro estrena parella i també és futbolista: el nou cunyat d'Andreíta

La filla de Jesulín i María José Campanario ha decidit donar una nova oportunitat a l'amor amb un futbolista de l'Alabès

La vida amorosa de Julia Janeiro és com una muntanya russa d'emocions. Després d'haver posat punt final a la seva relació amb Brayan Mejía, la filla de Jesulín de Ubrique i María José Campanario ha decidit donar una nova oportunitat a l'amor.

Un cop superada la ruptura, la jove ha trobat el substitut perfecte del seu ex. Segons ha confirmat Kike Calleja a 'Sálvame', es tracta d'Álex Balboa, jugador de l'Alabès B i cosí de l'exjugador del Reial Madrid, Javi Balboa. Encara que segons confirma el mateix periodista, ara mateix estaria en negociacions amb el Castelló.

La nova il·lusió de Julia té 20 anys i va néixer a Vitòria, tot i que compta amb la doble nacionalitat perquè els pares són guineans. És per això que també juga en la selecció de Guinea Equatorial.

La realitat és que la neboda de Carmen Janeiro i el futbolista ja fa més d'un any que són amics. Però, finalment, l'amistat ha fet créixer la flama de l'amor i ara són parella. 

Els van caçar, 'in fraganti', el cap de setmana passat. La germana d'Andreíta va anar a visitar Àlex a un hotel pròxim a l'aeroport de Madrid, on ell s'allotjava al costat de la selecció.

A més, van menjar plegats després de sortir de l'habitació de l'hotel. Encara que cap dels dos hagi parlat sobre la relació, les xarxes socials ens donen algunes pistes.

En aquest cas, Julia Janeiro ha optat per actuar amb cautela i no haver de donar detalls als mitjans. No obstant això, els dos se segueixen a Instagram i es comenten entre si. Unes accions que evidencien encara més que la connexió entre ells sembla que rutlla. 

Julia Janeiro passa pàgina

Durant el mes d'abril, la jove va donar la benvinguda a la seva majoria d'edat en el focus d'atenció mediàtica. De fet, es va mudar a Getafe (Madrid), es va treure el carnet de conduir i es va estrenar com 'influencer'.

En aquest moment es va donar a conèixer la seva relació amb Brayan Mejía, el jove futbolista murcià de 20 anys que va aconseguir robar-li el cor. Encara que la veritat és que l'amor entre ells tan sols va durar mig any.

Tanmateix, és evident que la seva ruptura no va ser del tot amistosa. Tant Julia com Brayan van donar algunes pistes que el final de la seva relació s'acostava: van esborrar les seves fotografies i comentaris de les xarxes socials. Finalment, es van deixar de seguir i es va acabar el romanç.

Sens dubte, la filla del torero està passant per un dels moments més feliços de la seva vida. Així ho ha fet saber als seus gairebé 200 mil seguidors a Instagram, on ha compartit una frase que deixar clar els seus sentiments.

«Si et mous amb amor i intencions genuïnes, sempre guanyes». Tota una declaració d'intencions que no se sap si té un destinatari en concret.

Podria ser una indirecta a la seva anterior parella, que també ha refet la seva vida amb una altra noia. Sigui com sigui, la veritat és que les imatges de Julia parlen per si soles i la felicitat ha arribat a la seva vida per quedar-se.