Begoña Gómez reapareix públicament amb un canvi estètic notable

L'abans i el després de Begoña, la dona de Pedro Sánchez, gràcies als retocs

Begoña, la dona de Pedro Sánchez, ha obtingut certa fama i s'ha convertit en un personatge d'interès

Begoña ha assistit a la Cimera del Clima que s'ha celebrat aquesta setmana a Madrid, i ha aparegut amb una canvi radical d'aparença. Tothom s'ha quedat molt impressionat amb el canvi estètic de la primera dama. Des de fa un temps, els polítics van abandonar la seva posició privilegiada per passar a formar part de la premsa del cor. En els últims temps s'han guanyat l'interès d'aquesta premsa, que analitza cada un dels detalls de la seva vida.

Una de les coses que més interès desperta tant a la premsa com a l'audiència són els canvis estètics i físics. Fa uns dies es feia públic l'impressionant canvi d'Isabel Díaz Ayuso, que ha perdut més de deu quilos de pes. Aquesta setmana, s'ha analitzat l'abans i el després de la dona de Pere Sánchez, i el canvi és significatiu.

Begoña, la comparació d'imatges presents i passades que ha causat un gran enrenou

Poc se sabia de l'actual primera dama abans que el seu marit es convertís en president del Govern. Després de la victòria del seu marit a les urnes i, per tant, la seva posició com a primera dama, l'han convertit en un dels personatges més buscats. Totes i cadascuna de les seves aparicions es plasmen en els principals mitjans digitals i s'analitzen cadascun dels seus detalls. En moltes ocasions també ha rebut crítiques i acusacions de beneficiar-se de la posició del seu marit.

Lluny de tot l'enrenou mediàtic, ella segueix amb la seva vida tal com era anteriorment, amb l'única diferència que també té una agenda oficial. Complint tots i cadascun dels seus compromisos, va a cites oficials i esdeveniments com a representant de la família presidencial. Aquesta setmana ha acudit a la celebració de la Cimera del Clima que s'ha celebrat a Madrid. En la seva reaparició ha acudit amb una nova estètica que ha fet que molts mitjans n'analitzin l'abans i el després.

Abans i Després de Begoña Gómez
Abans i Després de Begoña Gómez | Espejo Público

Molts van quedar sorpresos amb la nova aparença de la primera dama, fins al punt que alguns dubtaven si era ella o una altra persona. La seva presència pública va encendre les xarxes i va rebre comentaris de tota mena. El que més ha sorprès ha estat el seu cabell. Estàvem acostumats a veure-la lluir una cabellera llisa, sense gràcia, i bastant lineal. Després de la temporada estival, ha decidit sotmetre's a un canvi d'imatge que li escau.

Ha decidit tallar-se els cabells en capes, cosa que li dóna més volum i gràcia. A més, ha volgut trencar amb el llarg habitual a què ens tenia acostumats, i llueix un cabell molt més curt. A la foto es pot apreciar que també s'ha sotmès a alguns tractaments facials que li donen una nova imatge. Begoña s'ha fet una intervenció per marcar la zona dels pòmuls i s'ha reduït els solcs del nas.

Aquesta última intervenció consisteix a eliminar les línies d'expressió que es produeixen des del final del nas fins als límits dels llavis. Amb això ha volgut eliminar els evidents signes de l'edat i oferir una imatge més jove. Sens dubte, el canvi és més que evident i, de fet, en les comparacions no sembla la mateixa persona. El canvi ha estat beneficiós i se l'aprecia encantada amb la seva nova estètica facial.