Kiko Matamoros amb ulleres de sol

El nou retoc de Kiko Matamoros a la cara: «Quines celles»

Kiko Matamoros és acostuma a fer-se canvis estètics, però aquesta vegada s'ha passat i ha aixecat un gran enrenou

Kiko Matamoros va arribar al programa de 'Viva la vida' amb un nou estil de celles que va fer esclatar les xarxes socials i tothom comentava el mateix.

El tertulià acostuma a sotmetre's a certs tractaments i cirurgies per acabar amb els complexos i les marques de l'edat. Sempre que realitza un canvi, el resultat final és molt criticat a les xarxes socials i es creen molts debats.

En moltes ocasions, la gent l'ha criticat i l'enrenou ha estat molt gran. La majoria es limita a ridiculitzar o qüestionar els resultats comparant-los amb el primer que els ve al cap.

Des de fa un temps, el col·laborador s'ha convertit en el centre de totes les crítiques. No obstant això, ell mai no s'ha pronunciat al respecte i ha decidit no fer cas dels comentaris que busquen ferir-lo.

Aquesta setmana, s'ha tornat a convertir en el protagonista d'aquest tipus de missatges. Durant una intervenció al format vespertí dels caps de setmana de Telecinco, va aparèixer amb un 'look' que no va passar desapercebut per a ningú.

Kiko Matamoros acapara totes les crítiques amb les seves noves celles

Un altre cop, el famós tertulià de 'Sálvame' ha eclipsat tothom. Gairebé sempre proposa discursos o debats reveladors que aixequen polèmica i afecten la seva família. Però ara tot gira entorn del seu maquillatge.

Ja se sap que Kiko es preocupa molt per la seva imatge. Per oferir la millor versió d'ell mateix, fa tot el possible per eliminar els detalls que l'acomplexen.

Des de fa un temps, s'ha mostrat preocupat per les seves celles. Sempre han tingut una forma estranya i tenien poc pèl, així que ha pres una decisió.

Anys enrere es va sotmetre a una intervenció estètica per posar fi al problema. Per a això, es va empeltar pèl a les celles i, després, es va realitzar un 'microblading'. Es tracta d'una micropigmentació a la zona triada per acabar amb la manca de cabell.

La veritat és que cap tractament li ha anat bé i el col·laborador ha decidit pintar-se-les. Tanmateix, existeix el dubte de si es tracta d'un tatuatge o és que s'ha passat amb el tint. 

Aquest detall no va passar desapercebut per a ningú i lluïa una cara molt diferent de la que estem acostumats. De fet, molts han apuntat que tenia un rostre molt inquietant i que, fins i tot, feia por.

Els seguidors del programa ho van notar ràpidament i no van dubtar a fer tota mena de bromes a través de les xarxes. Alguns van començar a preguntar-se si estaven maquillades o era l'efecte de la televisió.

Els més enginyosos van publicar imatges de possibles semblants graciosos al tertulià.

Lluny d'escoltar les crítiques de les xarxes, ha continuat tota la setmana lluint les mateixes celles. Amb això, ha demostrat una vegada més que les crítiques no l'afecten i que es troba a gust amb la seva nova imatge.

Kiko Matamoros no ha fet cap al·lusió a l'enrenou ni ha volgut entrar en el debat. Així i tot, és possible que en els pròxims dies es pronunciï sobre el nou canvi. És a dir, està en dubte si és maquillatge o una nova micropigmentació molt recent.