Isabel Díaz Ayuso en un acte públic

El nou cos d'Isabel Díaz Ayuso: espectacular canvi físic

Isabel Díaz Ayuso ha adoptat unes noves rutines amb les quals ha aconseguit un gran canvi físic que ha causat furor

Isabel Díaz Ayuso, presidenta de la Comunitat de Madrid, ha deixat tots els ciutadans bocabadats amb el seu nou 'look'. De fet, el nou canvi físic és molt notable i se l'aprecia molt més prima que fa uns mesos.

La periodista sempre està alerta de l'actualitat per les seves estratègies polítiques i les declaracions polèmiques que fa. Després de la pandèmia, la jove madrilenya ha guanyat tanta popularitat que ha tornat a ser escollida com a mandatària autonòmica.

De fet, moltes persones properes han assegurat que seria la persona ideal per representar el partit en les pròximes eleccions. Sens dubte, tot el seu entorn és notícia i la seva presència als mitjans és diària.

La fama d'Isabel Díaz Ayuso l'ha convertit en un dels personatges preferits de la premsa. Els mitjans de comunicació del cor segueixen tots els seus passos i romanços per oferir-los en exclusiva.

En aquests últims mesos, se l'ha vist al costat de la seva nova parella o també sopant al costat de l'amic Nacho Cano. Aquesta setmana, ha tornat a ser notícia després de publicar unes imatges on s'aprecia un gran canvi físic en ella. Unes fotografies que circulen sense control per les xarxes i que estan causant un gran enrenou.

Isabel Díaz Ayuso, més prima gràcies a la seva força de voluntat

Les últimes hores s'han convertit en un frenesí de notícies sobre l'actual presidenta de la Comunitat de Madrid. És habitual llegir o veure informacions sobre els seus moviments polítics. Tanmateix, en aquesta ocasió, la raó és molt diferent.

Aquest diumenge passat, 3 d'octubre, va anar al lliurament dels Premios Platino 2021. La seva aparició va estar acompanyada d'un gran enrenou en relació amb el seu nou canvi d'imatge. Des de feia setmanes, moltes persones se n'havien adonat, però no ha estat fins ara que s'ha fet evident.

Ayuso ha adoptat unes rutines esportives i alimentàries que l'han ajudat a perdre més de 10 quilos. El resultat que llueix és una figura més esvelta i estilitzada que li donen un nou aspecte i unes molt bones crítiques.

Ella mateixa ha assegurat que el seu canvi físic no amaga cap secret. De fet, va declarar que se'n va a córrer als matins, li agrada veure sortir el sol i sentir que té el control del dia. A més, va confessar que aquestes rutines l'ajuden a repassar discursos o a reordenar les seves idees a l'hora de prendre decisions importants.

Ha afirmat que, després dels mesos durs que ha viscut, es va engreixar molt per l'estrès i les enormes quantitats de menjar que ingeria. Va anar al metge per comprovar si es tractava d'alguna malaltia, però li va assegurar que havia de deixar de menjar tant i fer esport.

Fent cas a les recomanacions dels sanitaris, ha aconseguit lluir un bon cos. A més, el seu rostre s'ha afinat notablement i ha aconseguit marcar, encara més, les seves faccions.

Aquest nou canvi físic ha comportat un canvi d'aspecte. La presidenta ja no llueix peces folgades que dissimulen la seva figura. S'ha decantat per vestir amb models més ajustats que evidencien més el canvi que ha experimentat.

Així mateix, ha volgut canviar el to dels seus cabells i s'ha aplicat un tint per aclarir-lo i acompanyar-lo d'unes lluïdes metxes. Tots aquests canvis han fet que visualment sembli molt més jove i es mostra radiant.

La presidenta no ha parat de rebre bones crítiques, a les quals no està acostumada, gràcies al seu canvi radical. Ha impressionat tothom amb la seva nova imatge i esperem que estigui encantada amb el seu nou aspecte.