Primer pla de David Flores

David Flores Carrasco consuma una nova imatge després d'operar-se amb Manuel Bedmar

El fill d'Antonio David ha presumit de la bona relació que manté amb la parella de la seva germana

Després de la guerra amb Rocío Carrasco, la família Flores segueix demostrant que estan units. Així, esperant per veure's als jutjats, Antonio David i els seus continuen fent la seva.

Mentre Rocío Flores ha de viatjar constantment per feina, sembla que el seu germà ha trobat la millor companyia al costat del seu cunyat, Manuel Bedmar.

La parella de Rocío està d'allò més integrat a la família i ja està clar que adora David Flores. Tots dos passen temps plegats i presumeixen de la seva bona relació a través de les xarxes socials.

A més, tenint en compte que fa poc el fill d'Antonio David i Rocío Carrasco ha celebrat el seu 23è aniversari. Per descomptat, Bedmar no podia faltar a la celebració familiar.

L'esdeveniment va tenir lloc aquest cap de setmana passat, quan Bedmar compartia una imatge al costat del seu cunyat en una veritable declaració d'intencions: «T'estimo amb l'ànima», li deia.

A més, el jove ha pogut presumir de la seva nova aparença. Fa poques setmanes, el germà de Rocío Flores se sotmetia a un gran canvi físic. 

Tot i que la família sempre ha intentat protegir el seu delicat estat de salut, la sèrie documental de Rociíto l'ha col·locat en el punt de mira.

Així, en una imatge que la neta de «la més gran» compartia a les seves xarxes socials, feia callar els rumors sobre qualsevol conflicte possible.

A més, en aquesta fotografia de la família Flores al complet, David apareixia més canviat que mai. S'apreciava perfectament que s'havia sotmès a una implantació de pèl. 

La seva intenció era tapar els signes d'una possible alopècia precoç que anava apareixent a poc a poc. Així, el jove presumia d'una bonica i llarga cabellera, sobretot al front. La seva aparença física ha canviat totalment.

David Flores llança una seriosa advertència als seus pares i posa en marxa plans de futur

Al seu torn, tot i ser declarat dependent econòmicament, sembla que a poc a poc el fill menor d'Antonio David i Rociíto vol encarrilar el seu propi camí.

D'aquesta manera, s'hauria plantejat fins i tot anar-se'n a viure sol en un gest d'independència, com ja ha fet la seva germana.

Cansat de la batalla mediàtica que sostenen els seus pares i la situació negativa en què s'ha vist embolicat, David posava diverses demandes.

A banda de reclamar la pensió alimentària a la seva mare, també ha volgut sol·licitar la fi de la guerra judicial entre els seus pares abans que sigui massa tard.

A més, no li ha tremolat el pols a l'hora de demanar la més extrema de les resolucions: un any de presó.

Tot d'una, es tracta d'una mena d'advertència als seus pares. Ha assegurat que només hi ha una via perquè el procés legal es paralitzi: que posin fi a més de 20 anys de conflictes.

David Flores només vol pau i tranquil·litat, cosa que es fa cada vegada més palpable. La sèrie documental de la seva mare ha suposat un abans i un després en la seva vida i s'ha convertit en víctima de la pressió mediàtica.

Per això, també buscar allunyar-se del seu pare i d'Olga Moreno per molt que no vulgui. 

La finalitat de tot és que reflexionin sobre les conseqüències que tota aquesta batalla li ha implicat personalment.

Mentrestant, segueix tenint el suport incondicional de la seva germana Rocío i de la seva parella, Manuel Bedmar.

L'any vinent, al maig, es tornaran a veure les cares als jutjats amb la seva mare. Un moment molt esperat i que serà de gran tensió.