Anabel Pantoja, enfadada, ha pres unes quantes decisions

Anabel Pantoja, a urgències després de la boda: «No parleu»

Els nervis i la tensió a què ha estat sotmesa Anabel Pantoja, a més de la celebració del casament, li han passat factura físicament

Anabel Pantoja  ha hagut d'anar a l'hospital després d'una nit de rauxa i de la pressió a què ha estat sotmesa els últims dies. Després d'endarrerir diversos dies la celebració del casament amb Omar, finalment la parella va aconseguir unir-se simbòlicament el passat divendres 1 d'octubre. La boda va estar a punt de ser cancel·lada per culpa de la mort de la matriarca dels Pantoja, doña Ana, però sa mare, Isabel, va animar-la a seguir endavant amb els plans.

La cerimònia i la feta han estat acompanyades de polèmica per cadascun dels detalls que se n'han filtrat. Des que es va celebrar, se n'ha extret informació i s'ha generat debat, que els platons dels programes grocs de televisió han aprofitat. Des del discurs d'Isa Pantoja fins a l'aparença estètica de les convidades, cap detall ha passat desapercebut.

La nit va ser de diversió i festa, un fet que la protagonista de la boda ha patit a posteriori, ja que ha hagut d'anar a urgències per uns dolors. Tot plegat, uns dies després de la boda, que ha estat molt ben valorada per molts dels convidats. Malgrat tot, però, a Anabel li ha passat factura la intensitat dels últims dies, i ha necessitat l'atenció sanitària per saber com es troba.

Aquesta setmana, la cosina de la nòvia va confessar a través del seu perfil d'Instagram que no es trobava del tot bé. «Tinc mal de gola, seqüeles d'haver-ho passat molt bé», va comentar pels seguidors. A la publicació apareixia asseguda a una butaca d'un centre sanitari, i això va fer preocupar alguns seguidors, però ella va informar que havia agafat angines els dies de la celebració.

En una altra publicació instantània d'Instagram, Anabel va agrair les preguntes i l'atenció, i va aclarir que no era res grau, «angines a la gola i mal cos». De fet, ha explicat que creu que la culpa és el gaudi del dia de la boda, la durada de la celebració i les hores que va passar exposada al vent de la zona, a més de la tensió que ha viscut els últims dies. Res que no es curi amb antibiòtic, poc xivarri i repòs.

Tan bon punt es recuperi, Anabel i Omar se n'aniran de viatge de noces. Un viatge que es preveu internacional, amb la qual cosa els dos puguin evitar ser fotografiats pels paparazzis.