Belén Esteban enfadada a Sálvame

Belén Esteban marxa de 'Sálvame': «Faci el que faci...»

Belén Esteban està farta de la polèmica sobre les noces d'Anabel Pantoja i abandona 'Sálvame'

Belén Esteban no pot més i ha amenaçat de deixar 'Sálvame'. Després d'un frenètic cap de setmana a Canàries amb les noces d'Anabel Pantoja, tota la polèmica amb el seu cosí ha acabat amb la paciència de Belén Esteban.

L'única col·laboradora de 'Sálvame' que havia anat al casament tornava de Canàries el mateix dissabte per aparèixer al programa 'Sábado Deluxe'. «Estic esgotada», revelava Belén molt col·lapsada. La col·laboradora està tan sobrepassada que s'ha plantejat deixar el programa on treballa cada tarda.

Belén Esteban no pot amb la pressió i se'n va de 'Sálvame'

«Estic farta, molt cansada». Sembla que la de Paracuellos no pot més. Tot el que s'ha parlat al voltant de les noces d'Anabel Pantoja té a la madrilenya amb ganes de deixar-ho tot.

«S'ha casat i ha estat un casament meravellós. Vaig menjar, vaig beure, vaig ballar, em vaig divertir i sembla que tot està malament». El cas és que Esteban no acaba de veure que el casament de la seva amiga ha generat una gran revolució dins el clan Pantoja.

El tema arribava fins a tal punt que Belén Esteban va dir prou i se'n va anar del plató de 'Sálvame'. Això sí, abans de donar l'espantada (encara que de forma momentània), Belén lloava la figura d'Anabel i carregava contra Isa Pantoja.

«Crec que qui va donar bufetades el dia del casament es diu Isa Pantoja», sentenciava Belén. De fet, es referia al text que la filla de la tonadillera va llegir durant l'esdeveniment a La Graciosa i que tanta polèmica va aixecar.

Un estira-i-arronsa tens entre Belén Esteban i Rafa Mora

El cas és que tota la tensió prèvia procedia del debat entre Rafa Mora i Belén Esteban. «Estem parlant de la relació de Kiko amb Anabel, no del casament, que ja ho hem explicat», deia el valencià.

Però Belén Esteban, cansada que la tallessin, volia acabar de parlar. Però el col·laborador no li ho va permetre i li va llançar un missatge provocador: «Tu ets qui va deixar la platja plena de merda», sentenciava Rafa.

En aquest moment, Belén Esteban va recollir les seves pertinences i va marxar de plató amb un «estic cansada». Es va sentir molt ofesa de no poder parlar amb llibertat: «Puc acabar? Si no, callo tota la tarda», va arribar a dir-li a Alberto Díaz, director de 'Sálvame'.

Anabel Pantoja, aliena a tot, explica per què va ingressar a l'hospital

Al seu torn, Anabel Pantoja, aliena a la bronca de 'Sálvame', va sorprendre els seus seguidors ahir, dilluns, amb una imatge preocupant. Apareixia ella a la consulta d'un centre mèdic.

Després de tots els comentaris, ella mateixa va explicar què li passava. «No és res greu, plaques a la gola i mal al cos».

La col·laboradora televisiva revela, a més, que li han manat antibiòtic i repòs. I, si pot ser, no parlar. «Gràcies per preguntar-me com estic», responia Anabel als seus més d'1,6 milions de fans a Instagram.

Això sí, sobre el tema del casament no s'ha tornat a pronunciar més. La neboda d'Isabel Pantoja criticava el seu cosí Kiko Rivera a 'Sábado Deluxe' i li recriminava que no haver-la escrit després de casar-se. L'enuig del cantant ha provocat que Anabel es trobi en un moment molt difícil de moral.

Segur que amb el suport del seu marit, Omar Sánchez, passa el tràngol aviat i intenta reprendre la seva relació amb el fill de la tonadillera.