El Rei Joan Carles i Corinna Larsen

El rei Joan Carles no és l'únic: cinc famosos espanyols enxampats amb l'amant

El rei emèrit ha estat enxampat en circumstàncies molt compromeses amb diverses dones, però no és l'únic

El rei Joan Carles ha tornat a ocupar algunes capçaleres després de sortir a la llum el nom d'una altra de les seves suposades amants. Corinna Larsen ha estat una de les més famoses i conegudes amants de monarca, però no l'única, ja que les dones han estat sempre la gran debilitat de l'emèrit. Sempre s'ha dit que es va plantejar renunciar  a la Corona per una d'elles.

Recentment, Pilar Eyre ha destapat una suposada relació que ha anat més enllà del professional amb Laurence Debray, l'encarregada de recollir les seves memòries. «Jo estimava el rei Joan Carles, hi havia alguna cosa possessiva aquí perquè el vaig estudiar, vaig fer un documental amb ell... Són molts anys junts», pot llegir-se en una entrevista que Debray va concedir.

Filla de guerrillers, un filòsof francès i una antropòloga veneçolana, Debray és escriptora i s'ha dedicat a la figura del rei Joan Carles. Ella mateixa explicava que l'interès pel Borbó «va néixer quan era molt jove». El valora i el defineix com «un home molt directe, molt cordial, molt simpàtic. És una persona amb qui de seguida et sents a gust, però molt honesta, molt humil».

Bárbara Rey, Marta Gayà, Corinna... la llista d''affaires' del monarca és interminable. Però ell no és l'única figura coneguda que ha estat enxampada amb les mans a la massa.

El serial del confinament: El 'Merlos Place'

Per parlar d'una infidelitat pública i molt sonada no ens hem de remuntar molt lluny, ja que just l'any passat Alfonso Merlos es convertia en el protagonista de la premsa del cor durant el confinament. L'advocat i periodista, que sempre havia estat molt respectat en els debats i tertúlies tant polítiques com d'actualitat, tocava fons. Un error de càlcul durant una conferència per videotrucada els convertia a ell i a la seva parella, Marta López, en el tema del moment.

Merlos apareixia a casa, molt centrat en la conversa, i ni tan sols s'adonava que una dona nua apareixia per darrere. El curiós és que no era la seva nòvia, sinó una altra noia. Les xarxes no van trigar a descobrir que es tractava ni més ni menys que d'Alexia Rivas, reportera del programa socialité, i companya de Marta. Un fet molt polèmic, que va protagonitzar molts programes i tertúlies i que, sens dubte, ens va mantenir entretinguts mentre estàvem obligats a romandre tancats a casa.

Julio Iglesias, el 'rei de cors' que es va convertir en llegenda

Julio Iglesias sempre ha estat un seductor, i això no és cap secret. La seva vida sentimental ha estat agitada, i encara a dia d'avui segueix sent una llegenda. En concret, al cantant se li atribueixen unes 3.000 amants. Això, sense comptar amb els suposats fills il·legítims que ha pogut tenir. Des d'hostesses enxampades al vol, a models i ex esposes de personatges importants.

Bianca Jagger o Priscilla Presley podrien figurar en aquesta llista, que encara segueix fent parlar. I fins a la mateixa Tamara Falcó confirmava les especulacions de sonades infidelitats a la seva mare, Isabel Preysler. «El Tío Julio li va posar les banyes i per això la mare el va haver d'abandonar», assegurava la marquesita de Griñón confirmant el que sempre ha estat un secret a veus.

Les 'banyes' de Cayetano Rivera a Eva González

La suposada infidelitat de Cayetano Rivera a Eva González ens deixava a tots impactats, ja que ningú esperava que el torero li fos deslleial a qui semblava que havia de ser la dona de la seva vida. La idíl·lica relació que mantenien va trontollar el 2019, just després de l'arribada al món del seu primer fill. Karelys Rodríguez va entrar en escena amb força després d'aparèixer unes imatges en què es veia Rivera amb l'advocada en actitud més que afectuosa passejant per Londres.

Els rumors deien que Rodríguez havia fet un pacte per treure a la llum la fotografia. A més, va explicar que «ens vam conèixer a través d'uns amics fa vuit anys i vam estar veient-nos després d'uns mesos de conèixer-nos. Després vam deixar de veure'ns, però continus, han estat al voltant d'uns sis anys de relació», confessava públicament l'advocada.

Unes greus acusacions que obligaven el torero a prendre mesures legals per protegir la seva integritat. Des de llavors, Karelys ha aconseguit convertir-se en tot un personatge que acapara portades i segueix criticant Cayetano cada vegada que en té oportunitat. No obstant això, ella sosté que el fet d'haver estat involucrada en una història amb ell no la fa sentir orgullosa, fins al punt que li va afectar a l'autoestima.

La fama de conqueridor d'Álvaro Muñoz Escassi

Tot i que Álvaro Muñoz Escassi sempre ha tingut fama de ser un gran conqueridor, el 2005 semblava que tenia una relació estable amb Lara Dibildos. Tots dos van formar una preciosa família i van donar la benvinguda al seu primer fill. No obstant això, el sevillà no va trigar a fer de les seves: les càmeres de televisió el van enxampar en una situació bastant compromesa amb una altra dona. El genet va entrar en directe a la televisió per reconèixer la deslleialtat i demanar perdó públicament a Dibildos.

Les infidelitats com a via per destacar a Telecinco: 'La Isla de las Tentaciones' i 'GH Vip'

Les infidelitats venen, i per això Telecinco ha sabut explotar aquesta situació amb realities com 'La Isla de las Tentaciones'. El format posa a prova les relacions de diverses parelles, les posa en situacions força compromeses i les deixa enmig de paradís amb altres persones capaços de fer-los replantejar la seva vida.

Així, no és estrany que molts acabin pecant. Aquest és el cas d'Estefania Carbajo i Christopher Guzmán, que van convertir la seva infidelitat en la més comentada de les xarxes socials. Inoblidable aquest moment en què Christopher recorria la platja al crit d''Estefaníaaaa' després de veure les imatges en què la seva nòvia li era infidel de manera descarada.