Bertín Osborne plorant amb les mans a la cara.

La trista història d'amor de Bertín Osborne amb Sandra: va morir després de 4 fills

La història d'amor entre Bertín Osborne i Sandra Domecq va tenir un tràgic final que ningú s'esperava

Bertín Osborne s'ha consolidat com un dels faldillers més destacats del panorama nacional. Encara que no ho sembli, fa uns anys va viure una història d'amor que va tenir un final tràgic i inesperat.

La vida amorosa del cantant sempre ha format part de l'actualitat del cor. Els seus incomptables romanços han ocupat portades de la premsa i molts minuts a la televisió, però pocs saben de l'existència de la dona més important de la seva vida.

Durant tot aquell temps, els mitjans el van relacionar amb una llarga llista de dones que posaven el seu primer matrimoni a la corda fluixa. Tanmateix, la parella va continuar molts anys i va tenir quatre fills.

Després de divorciar-se, Bertín no en va parlar més. De fet, ella va passar tan desapercebuda que ningú no sabia què se n'havia fet de la seva vida. 

La història d'amor que van viure plegats és poc coneguda pel públic, però és digna de ser explicada. La parella va passar per molts moments que van marcar la seva vida.

Bertín Orborne, la dura història que va viure al costat de la seva primera dona

El 19 de juliol de 1977, després de tres anys de festeig, la parella es va casar a l'església de San Miguel de Jerez. Ell tenia 22 anys acabats de fer i, ella, 23. Es coneixien des que eren molt petits per vincles socials.

Ella mateixa va assegurar que, després de sortir nou mesos, ja s'hi volia casar. Va arribar a declarar que l'amor que sentia per ell no l'havia sentit mai per ningú, ni per cap dels seus antics romanços.

La història d'amor va començar quan el cantant la va conquistar amb un fandango. Tots dos compartien amistats i llocs d'oci, de manera que la unió no va agafar desprevingut ningú.

Després de dos anys casats, Sandra va fer unes declaracions on explicava la seva història. «Ens coneixíem per la família, però realment el vaig descobrir en una festa de les seves germanes. Allà va començar tot». 

A més a més, el seu germà era amic íntim del cantant i estava clar que es trobarien tard o d'hora. 

Des d'aleshores, la tragèdia es va apoderar del matrimoni i les males notícies semblaven no parar. Poc després de contraure matrimoni, va néixer el seu primer fill: Cristian. Presentava una malformació al fetge i va morir amb només 20 dies, als braços del seu pare.

A partir d'aquell moment, tot van ser anades i vingudes, escàndols financers i mala fama. Les coses van fer un gir vertiginós quan es va decantar per la música i va començar a tenir èxit entre el públic espanyol. 

Amb l'arribada d'aquesta fama, la vida matrimonial es va veure afectada pels rumors constants de les infidelitats i romanços de Bertín. Ella mateixa n'era conscient i, fins i tot, ho va explicar en alguns mitjans de comunicació de l'època. Va confirmar que, en moltes ocasions, ell li havia arribat a fer molt de mal.

Sandra Domecq y Bertín Osborne.
Sandra Domecq y Bertín Osborne. | GTRES

Després de gairebé deu anys d'unió, Bertín li va demanar el divorci i la parella va anunciar la seva separació. Sandra esperava el seu quart fill i el públic li va fer costat, criticant durament l'actitud del marit. 

Tots dos van seguir rumbs i camins diferents. Ella es va tornar a casar l'any 1993, però el segon matrimoni només va durar-ne tres. Després se'n va tornar a la seva terra per tenir una vida tranquil·la i allunyada dels mitjans; l'any 2004, va morir de càncer als 50 anys. 

Bertín Osborne es va veure embolicat en molts romanços i especulacions de possibles parelles. Actualment, s'està separant de Fabiola, després de molts anys de matrimoni i un fill en comú.