Kiko Rivera reacciona després del casament de la seva cosina amb una dedicatòria especial

Kiko Rivera trenca el silenci: «No era veritat»

Kiko Rivera s'ha cansat de la versió de la seva cosina i ha decidit explicar els motius del seu enuig

Després de passar gairebé una setmana en silenci, Kiko Rivera s'ha pronunciat sobre les raons de la seva actitud. Les declaracions que ha fet han donat un cop dur per a la seva cosina i evidencien un distanciament més gran del que contemplat. Des de fa uns mesos, la idíl·lica relació que tenien està fracturada a causa de la negativa d'ella a posicionar-se. Després de molts intents del cantant perquè la seva cosina veiés els documents, ell s'hi va negar i va afirmar que no volia involucrar-s'hi.

Aquesta actitud va molestar el DJ, que en un 'Deluxe' es va enfrontar cara a cara amb ella oferint un espectacle vergonyós. Des de llavors es van distanciar fins que, sense previ avís, van resoldre els seus problemes. De fet, ell i la seva família havien de ser a la celebració del casament d'aquest mateix divendres, però després de la pèrdua de la matriarca del clan Pantoja, el fill d'Isabel va preferir deixar-ho estar, i la decisió no va agradar a la núvia.

Des de llavors, han estat molts els rumors i les especulacions que s'han generat al seu voltant i els seus últims moviments. Tots han criticat la seva actitud infantil després de deixar de seguir a Anabel a les xarxes socials, però ha volgut trencar el seu silenci i oferir la seva versió.

Kiko Rivera molt enfadat amb l'actitud d'Anabel

Tot el que va passar la setmana passada va ser un punt d'inflexió en la relació dels dos cosins. Després de la seva reconciliació, s'han tornat a distanciar i sembla que en aquesta ocasió l'assumpte és més seriós del normal. La decisió de continuar amb les noces va molestar immensament el marit d'Irene Rosales, que no va comprendre l'actitud de la seva cosina. De fet, molts assenyalen aquest motiu com el principal detonant de l'enuig de Rivera, però la realitat és molt diferent.

La situació es va generar després de l'anunci de la mort de doña Ana. Només assabentar-se'n, Kiko va prendre la decisió d'acudir a Cantora per fer costat i donar suport a la seva mare en aquests moments tan complicats. Tots hi van anar, però el viatge va estar marcat per la tensió entre Kiko i Anabel. Tots dos van mantenir una conversa, en què ella li va aconsellar a ell no anar a Cantora perquè no seria ben rebut, ja que li ho havia dit la seva mateixa mare. 

Finalment, va ser Raquel Bollo qui li va insistir que anés i deixés els problemes a un costat per veure la seva mare. «Raquel sí que em va donar el consell d'anar-hi, en aquests casos un bon consell serveix de molt», va dir Rivera, que en arribar a Cantora es va adonar que el que li havia dit la seva cosina era mentida, segons 'Look'.

Aquest va ser un altre detonant en la fractura de la relació. Dissabte, el got es va vessar en una connexió en directe al 'Deluxe'. Anabel va assegurar que Kiko no l'havia trucat per felicitar-la ni parlar amb ella. Des de llavors, va deixar de seguir-la en les xarxes socials, però molts critiquen la seva actitud. Amb total seguretat, Anabel respondrà a Kiko Rivera després del seu viatge. Al plató de 'Sálvame' estan ansiosos per escoltar la seva opinió.