Belén Esteban y Jorge Javier Vázquez discrepan en el plató de 'Sálvame'

Belén Esteban es nega a anar a treballar a 'Sálvame' quan hi ha Jorge Javier Vázquez

Els dos companys no haurien solucionat les diferències que van tenir

La tornada de Belén Esteban a plató de 'Sábado Deluxe' va ser del tot accidentada. El seu discurs sobre la classe política va enfadar molt a Jorge Javier Vázquez que va arribar fins i tot a dir que la col·laboradora havia deixat de representar el poble, a causa del bon nivell de vida que porta en l'actualitat la tertuliana estrella de Telecinco.

Un acord que no ha fet millorar la seva relació

En els dies següents, 'Sálvame'  va intentar que els dos protagonistes fessin les paus. De fet, van posar a presentar a Lydia Lozano el programa perquè els dos participessin en una cimera de la pau i que tot i que van acabar segellant un acord, sembla que la relació entre tots dos no està en el seu millor moment.

Si ens hi fixem, després de l'emissió 'La última cena' en la qual els dos van participar junts, ja no han tornat a coincidir en un plató. Segons recull 'El televisero', Belén Esteban hauria demanat als seus directors no acudir al plató de 'Sálvame' les tardes que Jorge Javier presenta el programa, repartint les seves tres col·laboracions setmanals en els dies que presenten Carlota Corredera o Paz Padilla.

Aquesta situació no seria l'única, ja que el citat portal també explica que la col·laboradora portaria algunes setmanes sense acudir al seu lloc de treball a 'Sábado deluxe', perquè sap que de fer-ho coincidiria amb Vázquez, presentador titular de el format. Com bé és sabut, aquest és l'últim mes que la col·laboradora treballa, ja que a l'agost comença el seu mes de vacances, que té signat amb la productora per la qual treballa.

Belén Esteban estudia noves sortides laborals

Després d'aquest topada, Belén Esteban va confessar que des de fa alguns mesos està rebent altres ofertes professionals a la televisió i que segons sembla, estaria valorant de cara a la nova temporada. Entre aquests oferiments es trobaria el programa dels caps de setmana de Telecinco 'Viva la vida' i el programa radiofònic de Carlos Herrera,  que presenta a la Cadena COPE. Veurem a la tornada de les vacances si segueix formant part de l'elenc de 'Sálvame' o bé, si marxa a un altre programa de la cadena... o a alguna altra emissora.