Muntatge Belén Esteban i Daniel

Belén Esteban no amaga què pensa sobre el xicot d'Andrea Janeiro

Belén Esteban dona la cara pel seu gendre davant tot Espanya

Belén Esteban manté la filla al marge de l'exposició dels mitjans. La noia va anunciar públicament la seva decisió en complir la majoria d'edat i l'ex de Jesulín defensa la postura d'Andrea sempre que pugui. Tot i això, la de Paracuellos ha vist com es qüestionava la figura del nuvi de la seva filla i no ha pogut evitar pronunciar-se.

Andrea Janeiro surt amb un noi anomenat Daniel Wozza des de fa diversos anys. El jove, de 22 anys, va néixer a Birmingham, Regne Unit. La parella es va conèixer quan va viatjar a Benidorm amb uns amics durant unes vacances d'estiu.

Andrea Janeiro manté la relació amb gran discreció

Allí va coincidir amb l'Andrea i va sorgir l'amor. Durant un temps van mantenir la seva relació en privat volent evitar la repercussió mediàtica. Finalment, Wozza va confirmar la relació en publicar una foto al seu perfil deFacebook, on es veien tots dos fent-se petons.

Andrea Janeiro i el seu xicot Daniel
Andrea Janeiro i la seva parella Daniel Wozza fa uns quants anys que estan junts | Xarxes Socials

La vida del xicot d'Andrea Janeiro no ha estat fàcil. Amb només 12 anys va perdre la seva mare, un cop dur per a ell i la seva germana, que eren molt petits quan va passar. Després Wozza es va allistar al servei militar i allà va rebre el títol per la seva tasca en la protecció i estratègia del treball de l'exèrcit.

Més tard va deixar l'exèrcit de banda i va continuar la seva formació amb estudis universitaris al Birmingham Metropolitan College. La mateixa universitat en què es va graduar Andrea Janeiro, que se'n va anar d'Espanya per estar allunyada de la fama i el focus mediàtic. La parella evita la premsa i mantenen la seva relació amb gran discreció.

Andrea Janeiro i el seu xicot Daniel
Andrea Janeiro i Daniel Wozza es van conèixer un estiu a Benidorm | Xarxes Socials

Ha cridat l'atenció dels mitjans la gran semblança del noi amb el cantant Justin Bieber, l'ídol d'Andrea. Les visites de la parella a Benidorm, on es van conèixer, o a casa de la mare són habituals. Per a Belén Esteban, Daniel és un més de la família.

Belén Esteban no pot evitar defensar el seu gendre en públic

Tant afecte té Belén al xicot de la seva filla Andrea, que malgrat la petició d'aquesta de no parlar-ne públicament, hi ha ocasions en què és inevitable. Va ser a 'Sálvame' programa en què col·labora cada tarda, on Belén va sortir en defensa sorprenent tots els presents.

Jorge Javier Vázquez s'estava referint als britànics com «un poble raret que se n'ha anat de la Unió Europea». L'afirmació del presentador va sacsejar directament la mare d'Andrea, que va respondre immediatament. «Perdona, a mi per la part que em toca, el meu gendre és anglès i compte! No tots són rars i freds».

Belén Esteban
Belén Esteban va sortir en defensa de Daniel Wozza en escoltar les paraules de Jorge Javier Vázquez | GTRES

Belén Esteban defensava que no era encertat generalitzar, doncs, ni tots els britànics són iguals ni els espanyols tampoc. «De veritat, hi ha de tot, com aquí», afirmava la de Paracuellos. Vázquez, veient que Esteban entrava en el joc, va continuar provocant la col·laboradora.

«Però vaja, els divendres, quan acaben de treballar, s'enxampen uns cabells...», va comentar el presentador. Les paraules de Jorge Javier no van aconseguir callar la tertuliana, que va tornar a corregir el conductor de 'Sálvame', «Escolta, doncs com aquí!». Sens dubte, una postura que demostra que Belén defensa el xicot de la seva filla i els seus compatriotes britànics, fins i tot públicament.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!