Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge dels rostres d'Elia Muñoz i el seu pare Julián Muñoz

Elia, la filla malalta de Julián Muñoz, muda després de confirmar-se el pitjor

Julián Muñoz no amaga la seva situació i deixa tots atònits

Julián Muñoz rebia fa un any la notícia que a la seva filla Elia li havien detectat un tumor. Un terrible diagnòstic que va descol·locar completament els seus pares i éssers estimats. Ara l'exalcalde de Marbella, Julián Muñoz, ha protagonitzat una situació que de ben segur haurà afectat a Elia.

Mayte Zaldívar, en el moment en què la notícia va arribar als mitjans, va fer unes declaracions commovedores. «Ara mateix necessito un miracle del cel a la meva vida. La resta no m'importa res».

Imatge de Julián Muñoz i la seva filla Elia emocionats
Julián Muñoz està entregat en la recuperació de la seva filla | Europa Press

Des de llavors, la filla de Julián Muñoz està centrada únicament a superar la malaltia amb el suport de la família. Una persona propera al seu entorn va declarar que Elia: «Segueix en la lluita i de no tots els dies són bons. Va confirmar la seva malaltia, però res més, ella mai no ha estat un personatge públic».

La filla de Julián Muñoz molt sorpresa pel que ha passat

La filla de qui va ser parella d'Isabel Pantoja viu a Marbella, està casada des de fa 14 anys amb Raúl Barriocanal i són pares de Vega. Tots dos han estat propietaris de negocis, un bar de moda i després una botiga de Trekking Running al centre de la localitat marbellí.

Elia es recolza en la seva filla, el seu marit i els familiars més propers en la lluita contra la malaltia. «Està tota la família agafada de la mà i a Julián i Mayte els ha ensenyat molt aquest revés», expliquen fonts properes a la parella.

Julián Muñoz va ser durant molts anys un personatge molt popular a Marbella. Arran de la seva relació amb Isabel Pantoja i els seus problemes amb Hisenda, la seva popularitat va créixer. El seu nom es va sentir habitualment en els programes del cor.

Tot i això, i després de passar cinc anys de la seva vida entre reixes, Muñoz va triar allunyar-se del punt de mira. L'any passat va protagonitzar el seu propi documental a Mediaset: «No és hora de la venjança, és hora de contar la veritat».  Ara, notablement desmillorat, Julián ha estat preguntat pels mitjans quan feia unes compres pels carrers de Màlaga.

L'exalcalde, molt enfadat, deixa clara quina és la seva postura

L'exalcalde, que tan acostumat estava a festes i inauguracions a la seva etapa com a regidor, ara fuig dels micròfons. «No tinc ganes de parlar. Sóc una persona molt gran ja, tinc 76 anys i encara que em trobo molt bé, poca cosa més he de dir», ha contestat.

El que va ser marit de Mayte Zaldívar tancava la seva declaració als mitjans: «Jo vull viure ja tranquil i en pau». Els reporters s'han interessat per l'estat de salut d'Elia. Julián ha afirmat que es troba «bé»: «La meva filla és molt forta i està bé gràcies a Déu», ha indicat.

Julián ha confirmat que «per descomptat» està donant suport a Elia en aquests durs moments perquè «els fills són el primer». Unes paraules que inevitablement recorden la complicada situació per la qual passa Isabel Pantoja. La que fos la seva parella no manté cap relació amb Kiko Rivera fins i tot després de també haver travessat el seu fill un sotrac de salut.

Julián Muñoz no vol sentir parlar de qui fos la seva parella

Preguntat per la que va ser la seva parella, Isabel Pantoja, l'exalcalde de Marbella no es vol pronunciar. El seu gest canvia completament en interrogar-lo per la recent gira per Amèrica del Nord de la cantant.

Imatge d'Isabel Pantoja amb Julián Muñoz posant somrient
Isabel Pantoja i Julián Muñoz van mantenir una relació durant 6 anys | GTRES

«A veure si em deixeu una mica tranquil que tinc 76 anys, no en tinc ni 20, ni 40, ni 60. És que després dieu que perdo els estreps, però deixa'm, home. T'ho suplico», ha finalitzat Muñoz molt molest.

Un cabreig i una brusca reacció, la de Julián Muñoz, que demostren en quin moment de la seva vida es troba. Una imatge que dista molt d'aquell alcalde que passejava pels carrers de Marbella de la mà d'Isabel Pantoja ensenyat les dents a la premsa.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!