Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto de Belén Esteban al plató de 'Sálvame'.

Belén Esteban parla obertament de l'altre home de la seva vida a banda de Miguel

Belén Esteban es pronuncia sobre Agustín Etienne

Des que va saltar la notícia del possible idil·li d'Olga Moreno amb el seu representant Agustín Etienne, les especulacions no han parat de créixer.

Això passava fa unes setmanes, quan Sergio Garrido afirmava al plató de Ya es verano que l'ex d'Antonio David tenia una nova il·lusió. Després d'això, tots els col·laboradors del plató semblaven saber de qui es tractava, però ningú no es va aventurar a donar un nom concret. Finalment, va sortir a la llum, el nom de la suposada nova parella de la guanyadora de Supervivientes 2021.

Foto de Belén Esteban.
Belén parla de la nova parella d'Olga Moreno | Telecinco

L'individu en qüestió és ni més ni menys que Agustín Etienne. Tot i que és un gran desconegut per al gran públic, no ho és tant per als personatges habituals de Telecinco. Agustín és representant de personatges públics, a més de ser el d'Olga Moreno i la família Flores.

Però Agustín també va gestionar la carrera televisiva d'un dels personatges públics més importants de Telecinco: Belén Esteban.

Belén Esteban parla sense embuts sobre la nova parella d'Olga

Belén Esteban i Etienne van estar vinculats durant més de vint anys. Ell es va encarregar de portar tots els contractes, programes i ofertes televisives. No obstant això, després de tants anys de feina junts, uns fets concrets van fer que la relació entre ella i el representant arribés al final.

Segons revelava Esteban, el representant havia canviat molt la seva actitud en els darrers anys. «La fama el va canviar, i per malament. Ell era molt bona persona, però la fama el va enlluernar i es va convertir en un prepotent», sentenciava Belén Esteban al plató de Sálvame.

Imatge d'Olga Moreno amb Agustín Etienne
Belén Esteban va conèixer a Agustín Etienne abans que Olga Moreno | Europa Press

La de Paracuellos, va continuar parlant sobre la gran relació que va arribar a tenir amb el representant. «Ha estat 20 anys al meu costat, me l'he estimat molt no, moltíssim, tant jo com la meva família. Però van passar una sèrie de coses. No és l'Agustín que jo coneixia fa tants anys.[...]Hi havia coses que per mi no em gestionava bé», sentenciava.

La relació entre Belén Esteban i Agustín Etienne va començar el 2015, quan la seva batalla contra Toñi Sanchís va començar a prendre forma. Aquest va ser el punt d'inflexió, que la va fer tenir més relació amb Etienne. A partir d'aquí es va forjar una bonica amistat entre tots dos.

Belén Esteban ja no té cap relació amb Agustín

Belén va confirmar aquest dimecres passat a Jorge Javier que ja no hi té cap relació. A més, la 'princesa del poble' va voler remarcar que va ser ella qui li va allargar la mà quan Agustín es va quedar al carrer. «Quan va passar allò de Toño, Agustín es quedava al carrer. Llavors li vaig dir que vingués a treballar amb mi, amb això t'ho dic tot», revelava Belén. «Ara ja no tinc cap relació amb ell, només vull que qui estigui al meu costat, sigui perquè m'aporta», sentenciava.

Primer pla de Belén Esteban.
Belén Esteban deixa clar que ja no té cap mena de relació amb Agustín Etienne | Telecinco

Així i tot, Belén ha volgut ser coherent, i deixar clar que Agustín no va aplicar les «brutes trampes» del seu anterior mànager. No obstant això, sí que ha afirmat que hi havia certs aspectes sobre ell que no li agradaven. «A mi Agustín no m'ha tret res a la vida. Hi havia coses que jo veia que no m'agradaven, aleshores no estava amb ell ni Rocío ni Olga», afirmava Belén Esteban al plató de Sálvame.

La veritat és que Belén Esteban ja no manté cap relació amb Olga Moreno, però aquestes declaracions també les podria prendre com un avís sobre la seva nova il·lusió.