Belén Esteban al plató de 'Sálvame'

Belén Esteban perd els papers enmig del carrer: «M'ha insultat»

La col·laboradora de 'Sálvame' està en el punt de mira pel seu conflicte amb María José Campanario i Jorge Javier Vázquez

Belén Esteban està en el punt de mira pel conflicte mediàtic que està protagonitzant amb María José Campanario, la dona de Jesulín de Ubrique. Ara bé, per si no n'hi hagués prou, també està en el punt de mira pel seu conflicte amb Jorge Javier Vázquez.  

Belén està cabrejada amb Jorge Javier perquè aquest va ensenyar una fotografia en què es veia la papada de la col·laboradora. De fet, Belén va abandonar el plató i no ha tornat a coincidir amb el presentador. Amb tot això, la mare d'Andrea Janeiro viu en tensió i finalment ha esclatat amb uns paparazzis. 

L'origen del conflicte

Des que Belén Esteban va abandonar el plató perquè va cabrejar-se amb Jorge Javier, els mitjans de comunicació intenten saber com es troba 'la princesa del pueblo'. Per aquest motiu, els reporters i paparazzis segueixen a Belén allà on vagi: fent encàrrecs, passejant amb el seu gos i fins i tot resant a l'església a San Judas Tadeo.

Amb tot això, Belén Esteban no està disposada a tolerar determinades actituds dels fotògrafs i així ho ha 'denunciat' a les seves xarxes socials.

El conflicte amb els fotògrafs

Segons s'ha revelat en mitjans de comunicació com 'ABC', Belén Esteban, que no ha treballat aquest cap de setmana, ha aprofitat el temps per estar amb el seu marit Miguel Marcos. En concret, han estat fent encàrrecs i han tingut una cita en un famós restaurant.

Ara bé, després del dinar, la famosa i el seu marit van topar-se amb fotògrafs que els esperaven fora del local. Tot semblava normal fins que un paparazzi va decidir insultar-la perquè s'enfadés i així protagonitzés un conflicte i poder fotografiar-la. 

La denúncia pública de Belén Esteban

Com hem esmentat, la col·laboradora de 'Sálvame' no ha dubtat en explicar als seus seguidors el que ha viscut aquest cap de setmana. Així doncs, ha compartit una imatge en les seves 'stories' d'Instagram en què es veu als dos paparazzis esperant-la fora del restaurant. Exactament, els dos fotògrafs apareixen fotografiant-la. 

Per entendre-ho millor, la col·laboradora ha acompanyat la imatge amb la següent explicació: «Tot el dia així em sembla molt bé, però el que no tolero és que el més baixet m'insulti i em provoqui». D'aquesta manera, Belén Esteban ha volgut deixar patent la pressió que està aguantant i l'actitud poc professional d'alguns paparazzis.

Imatge de l'Instagram de Belén Esteban en la qual acusa periodistes de assetjar
Belén Esteban ha denunciat a les xarxes socials el que ha viscut aquest cap de setmana amb dos paparazzis | Instagram @belenestebanmenendez

Moment molt complicat per a la col·laboradora

Aquesta situació ha estat 'la gota que ha fet vessar el got'. La col·laboradora està vivint una època realment complicada, ja que el seu conflicte amb Jorge Javier Vázquez ha posat en la corda fluixa el seu lloc a 'Sálvame'. És per això que Belén Esteban ha posat dues condicions per a continuar en el programa: no coincidir amb Jorge Javier i que no es propiciï cap reconciliació entre ells.

Belén Esteban està patint perquè considerava a Jorge Javier un bon amic, però ja no vol saber res d'ell i està disposada a deixar la feina en cas que direcció no accepti les seves propostes. De fet, no dubtaria en marxar a 'Viva la vida'.