Imatge de Belén Esteban.

Belén Esteban fa plorar a qui més estima després de confirmar la separació

Belén fa plorar a una amiga que ho està passant malament

Belén Esteban va tornar a ser la protagonista d'un programa de la cadena on treballa, encara que en aquest cas no es tracta de Sálvame.

La 'princesa del poble' fa diversos mesos que no se la veu. I tot després que una caiguda al plató de Sálvame li provoqués el trencament de la tíbia i el peroné, de què es va operar fa una mica més d'un mes.

Ara com ara, Belén Esteban s'ha de centrar a recuperar-se, guiada pels seus metges. Ho ha d'aconseguir perquè la temporada que ve pugui tornar a estar cada tarda al programa de La Fábrica de la Tele.

De moment, la de Paracuellos es conforma a entrar per telèfon en algun dels programes de la cadena, com va fer dimarts a la tarda per donar suport a Lydia Lozano.

Belén Esteban fa plorar a una de les seves millors amigues

Durant les últimes hores, Belén Esteban ha estat notícia per una intervenció en forma de carta oberta a una de les seves millors amigues a la televisió, i parlem d'Anabel Pantoja.

Fotomuntatge dels rostres de Belén Esteban i Anabel Pantoja
Belén Esteban ha fet plorar a la seva amiga Anabel Pantoja. | CatalunyaDiari
 

La neboda d'Isabel Pantoja afronta ja la recta final de Supervivientes. A la gala d'ahir de Tierra de nadie va haver d'enfrontar-se a les seves pors creuant 'El pont de les emocions'.

Una travessia en què, acompanyada per Lara Álvarez, va revelar algunes coses. Va parlar de certs temes espinosos, com les seves relacions familiars o, més concisament, de la separació d'Omar Sánchez.

El cas és que, al final d'aquest esgarrifós testimoni d'Anabel, el programa de Bulldog TV tenia preparada per a la tertuliana de Sálvame una sorpresa. Una cosa inesperada en forma de carta que li va entregar Lara Álvarez tot just acabar aquest 'pont de les emocions'.

La col·laboradora sorprèn de la forma més impactant la supervivent

I és que la seva amiga de l'ànima li havia escrit a la seva 'gordi' unes paraules per donar-li tota la força del món en aquests últims dies del reality. I aquesta es va trencar completament després de llegir l'emotiva carta de la madrilenya.

«Hola, la meva 'gordi', et volem dir que tots els que t'estimem estem molt feliços de veure't a Supervivientes. T'has superat cada setmana. Ens fas plorar, riure i gaudir», començava a llegir en veu alta Anabel, sense saber encara qui era el remitent de la carta.

Captura d'Anabel Pantoja plorant a 'Supervivientes'.
Anabel Pantoja té els nervis a flor de pell. | Mediaset
 

«Et volem veure contenta, com ets tu, pensa només en tu, a gaudir de cada moment. Et queda molt poc», li recomanava Belén, davant d'una emocionada Anabel. La cosina de Kiko Rivera s'ha emocionat molt, alhora que s'ha emportat una agradable sorpresa al saber que la seva amiga no estava enfadada amb ella.

«Fes-me una amanida, croquetes... el que sigui, però porta'm menjar»

«Jo pensava que estava enfadada amb mi!», exclamava la sevillana sense poder evitar plorar al costat d'una Lara molt afectuosa amb ella. La veritat és que Anabel creia que Belén podria estar molesta per la seva relació amb Yulen. I no sabia si la seva història d'amor s'havia vist amb bons ulls a Espanya.

Abans de finalitzar aquest moment tan icònic d'Anabel emocionada gràcies a la de Paracuellos, aquesta aprofitava per demanar-li una cosa molt concreta. «Fes-me una amanida, croquetes... el que sigui, però porta'm menjar. T'estimo!», s'acomiadava d'ella, deixant-li aquest missatge per al moment que es trobin de nou a Espanya.

Sens dubte, aquest text que ha rebut de la madrilenya ha animat la neboda de la 'tonadillera' perquè afronti les últimes setmanes de concurs i vagi a totes per guanyar-lo.