Pla general de Paz Padilla i Antonio Vidal

Antonio, l'altre amor de la vida de Paz Padilla al que va haver de renunciar

Paz Padilla va deixar a qui va ser el seu marit abans de morir

Paz Padilla va veure com tota la seva vida feia un tomb poc després de començar el 2020. En pocs mesos, va perdre la seva mare i el seu marit, el que va ser el gran amor de la seva vida. No li va quedar més remei que acceptar la desgràcia i intentar tirar endavant amb fermesa aferrant-se a l'amor que es professaven.

Per a la gaditana, conèixer la malaltia d'Antonio va ser un cop duríssim que va suportar en secret, fins que el tumor cerebral que patia va acabar enduent-se'l. Però allò que semblava una història d'amor de pel·lícula, amagava una altra realitat. I és que, Paz va renunciar a l'advocat arribant a separar-se i refent la seva vida amb un altre.

Paz Padilla va abandonar el seu marit abans de morir

Paz Padilla sempre ha recordat el seu marit amb afecte i, sobretot, amb paraules carregades d'amor incondicional. «No s'ha mort el meu marit, s'ha mort la meva ànima bessona, l'amor de la meva vida, és l'únic que he pogut donar, amor del bo», confessava.

«Li deia t'estimo i gràcies, 24 hores al dia», explicava en una entrevista. I és que per a l'humorista el seu marit va ser el millor regal que la vida li podia donar. Amb ell va estar des de l'inici de la malaltia i fins als seus últims dies.

Imatge de Paz Padila i Antonio Vidal durant una gala a Marbella
Paz Padilla i el seu marit es van conèixer quan eren nens | Europa Press

Un regal que va poder apreciar després de passar molts anys separats. Sí, perquè, encara que van contraure matrimoni en 2016, tots dos es coneixien des de feia gairebé dues dècades. És a dir, quan Paz tenia 14 i ell 17, van iniciar una relació sentimental.

Una història d'amor incipient on fins i tot van arribar a casar-se de forma simbòlica. Tot i això, les coses no van anar bé entre ells i van acabar trencant quan ella se'n va anar a viure a Madrid.

Allà va començar a guanyar popularitat i es va fer una autèntica estrella de la televisió. Va conèixer Albert Ferrer amb qui es casaria i tindria la seva única filla, Anna. Temps després, el matrimoni travessaria una crisi que va desembocar en una ruptura definitiva.

Paz passava llargues temporades a Zahara de los Atunes on tan feliç havia estat en la seva infantesa i va ser allà on es va retrobar amb l'advocat. Vint anys després hi havia el que va ser el seu amor de joventut i semblava que el temps no hi havia passat. L'amor encara era viu i va ressorgir amb força.

Imatge de Paz Padilla plorant a Sálvame
Paz Padilla va haver de renunciar a la seva parella per ser artista| Mediaset

Paz Padilla va preferir la fama a Antonio

Veient l'amor que existia entre Paz Padilla i el seu marit, costa de creure que alguna cosa fos capaç de separar-los. No obstant això, va ser l'estil de vida de l'andalusa el que va començar a desagradar-li a qui era la seva parella per aquell temps.

Antonio no estava conforme amb la nova Paz i li va donar un ultimàtum per seguir junts. «Em va dir que deixés de ser artista, però si jo era feliç! Sortint per aquí, coneixent toreros», va confessar a Mi casa es la tuya. «El poc temps que teníem per veure'ns el passàvem discutint, així que vaig dir: 's'ha acabat'».

Així va ser com la presentadora de Sálvame va perseguir el seu somni deixant de banda la seva relació amb l'advocat. Però, el que desconeixia era que, al cap de dues dècades, el destí li tenia preparada una sorpresa.

Paz va esprémer al màxim la seva vida com a humorista i va tenir temps fins i tot de convertir-se en mare. Un cop separada del seu primer marit, es va tornar a retrobar amb Antonio qui li va demostrar que el seu destí era estar junts fins al final.

Imatge de Paz Padilla amb Antonio Vidal molt carinyosos
Paz Padilla i Antonio es van retrobar 20 anys després | Europa Press

Un final que no s'imaginaven tan proper, però que no els va impedir ser feliços fins a l'últim moment. Ara, ella ha refet la seva vida i torna a somriure, això sí, sabent que res ni ningú podrà fer-li sentir el que el 'seu Antonio' li va fer viure.