Mario Vaquerizo mirant a càmera.

Mario Vaquerizo confessa com està Alaska després d'anunciar el divorci

Mario Vaquerizo ha parlat clar i net sobre què està passant

Mario Vaquerizo és expert en sortir airós de situacions delicades, però no està acostumat a donar explicacions sobre la seva vida privada. Mai no ha amagat res, de fet, va ser el primer famós que va rodar un programa basat en la seva relació sentimental. El pas del temps ha demostrat que el seu matrimoni amb Alaska és pur, però encara n'hi ha molts que volen embrutar-lo.

Mario Vaquerizo s'ha vist envoltat d'una polèmica sense precedents: certs mitjans han assegurat que se separava de la cantant. Cap dels dos sol entrar en provocacions, però la situació va assolir un límit inadmissible. Alaska va anunciar que tot això del divorci era mentida, mai havia pensat a trencar el seu romanç amb Vaquerizo.

Mario ha concedit una petita entrevista per explicar com es troba la seva dona després de tot el que ha passat. La mexicana és una de les grans veus del país, té una imatge i no vol que res acabi danyant la seva impecable trajectòria. És la primera vegada que ha de resoldre un conflicte d'aquestes característiques, ja que sempre ha tingut el suport de la premsa.

Mario té una connexió estupenda amb els reporters i mai no ha tingut cap topada amb els fotògrafs que el persegueixen. Simplement, els ha donat un consell: han de contrastar la informació abans de fer-la pública. Qualsevol que coneix la parella sap que passen junts molt de temps, és impossible que estiguin travessant una crisi amorosa.

Imatge de Mario Vaquerizo i Alaska posant junts a un photocall
Mario Vaquerizo continua el seu matrimoni amb Alaska. | Europa Press

Vaquerizo ha confessat que Alaska s'ha pres bé els rumors, ja que és una dona molt intel·ligent que sap millor que ningú com no patir. Ha fet cas omís de les notícies falses i s'ha dedicat a parlar amb tots els periodistes que li han preguntat. Atén amablement els mitjans de comunicació, ja que sap que part del seu èxit el deu a la premsa.

Mario Vaquerizo s'atreveix a explicar la veritat

Mario ha parlat amb un grup de reporters i els ha deixat clar que la seva situació actual és idíl·lica, encara que ningú sap què els oferirà el futur. «De moment no ens hem separat», ha explicat l'artista fent gala del sentit de l'humor. Sap que això del seu divorci ha nascut a les xarxes socials, per això, des d'un primer moment no li va donar importància.

Alaska es va veure obligada a anunciar que allò que estaven contant era mentida, tot i que no se sent còmoda parlant de certs temes. El públic li té un gran respecte i, després de les seves declaracions, tot va canviar, encara que hi continua havent polèmica. Una amiga del matrimoni, Topacio Fresh, es va solidaritzar amb la situació i va desmentir la crisi matrimonial.

Vaquerizo ha aprofitat per revelar qui són els seus grans suports en els moments durs: els estimats pares. Ha celebrat amb ells el seu darrer aniversari i està encantat perquè sap que passi el que passi sempre estarà ben cuidat. Alaska adora els seus sogres i sempre se n'ha sentit una més de la família, igual que li passa al seu marit amb Amèrica.

Mario Vaquerizo sap què li han proposat a Alaska

Mario sempre ha presumit de gaudir d'una connexió especial amb Amèrica, la mare d'Alaska. Va ser dona d'un torero important i acumula vivències que donarien joc per parlar-ne. La mexicana assegura que li han recomanat fer-li un Instagram a la seva mare perquè el públic la conegui millor.

Vaquerizo està centrat en els seus compromisos professionals, ara té molta feina amb el seu grup Nancys Rubias. Recorren el país cantant i entretenint els seus fans i cada cop reben millors crítiques. Tothom reconeix que posen molt d'interès, malgrat els atacs que van patir quan van començar a pujar als escenaris.