Primer pla de Sonsoles Ónega amb el rostre seriós

Sonsoles Ónega confirma que els pitjors presagis sobre el seu fill són certs

Sonsoles Ónega està molt preocupada per un dels seus fills

Sonsoles Ónega està molt preocupada per un dels seus fills. I és que, amb la seva recent i mediàtica sortida de Mediaset, la periodista ha assegurat que els rumors sobre l'estat de salut del jove són certs.

Aquest dilluns 11 de juliol, els mitjans de comunicació del país es van fer ressò d'una sorprenent notícia.

Sonsoles Ónega
Sonsoles Ónega té nous projectes entre mans. | Europa Press
 

Després de molts anys lligada a l'empresa de Paolo Vasile, l'expresentadora de Ya es mediodía ha pres la decisió d'abandonar el seu lloc de treball per començar una nova etapa professional a Atresmedia.

Ara, i amb tot aquest tema de plena actualitat, s'ha tornat a parlar dels problemes de salut que pateix un dels fills de Sonsoles Ónega.

Sonsoles Ónega se sincera sobre la malaltia del seu fill

Per a Sonsoles Ónega, el més important sempre han estat els seus dos fills, Yago i Gonzalo, fruit del seu matrimoni amb Carlos Pardo. Encara que per tots dos sent una gran devoció, la veritat és que un necessita moltes més cures que l'altre. Amb quatre anys, al petit Gonzalo li van diagnosticar diabetis.

Sonsoles Ónega plorant
Sonsoles Ónega fa anys que lluita contra la malaltia del seu fill Gonzalo. | Telecinco
 

Al principi, la presentadora no va saber gestionar gaire bé aquesta terrible notícia, però aviat va aprendre a controlar aquesta situació.

«La malaltia del meu fill Gonzalo, que li va diagnosticar amb quatre anys, ha canviat la nostra vida, la dieta, la rutina. De sobte, vaig entrar en una lluita, estudiant una barbaritat i desemmascarant la indústria alimentària».

«Em vaig convertir gairebé en una activista. Tot està molt adulterat i en el límit permès per la llei. Va ser un grandíssim desengany», va declarar en una ocasió a la revista ¡Hola!.

Sonsoles Ónega ha aconseguit refer la seva vida

Sonsoles Ónega té molt clar que a la seva vida hi ha hagut dos grans amors: el pare dels seus fills i la seva actual parella, l'arquitecte César Vidal.

Fa gairebé dos anys, i després d'11 anys de matrimoni i dos fills en comú, la periodista i el seu marit Carlos Pardo van prendre la dura decisió de separar els camins per sempre. Tot i que tot apunta que va ser una ruptura de mutu acord i sense terceres persones pel mig, la veritat és que va ser un cop dur per a Sonsoles Ónega.

Tot i que la filla de Fernando Ónega  sempre ha estat molt discreta amb la seva vida personal, va decidir explicar-ho tot en una entrevista per a la revista Lecturas. «És una cosa que els passa a moltes dones i que no passa res».

Sonsoles Ónega i el seu exmarit, Carlos Pardo
Sonsoles Ónega i Carlos Pardo van posar punt final al seu matrimoni. | GTRES
 

«Això que ens ha passat necessàriament ens ha trastocat les nostres prioritats. I jo tinc molt clares quines són les meves: els meus nens, la meva feina i la meva família. Això és fonamental», va assegurar en aquella ocasió.

Tot i que el pare dels seus fills sempre estarà present a la seva vida, Sonsoles Ónega ha aconseguit recuperar la il·lusió que va perdre després del seu divorci.

Avui dia, la periodista està més enamorada que mai de la seva actual parella. N'és una prova les mostres d'afecte que tots dos es dediquen en públic.

Durant la gala dels Premios Aquí TV, on Sonsoles va ser premiada amb 'Millor presentadora', César Vidal va estar molt pendent d'en tot moment de la seva xicota.

«Sí, m'ha acompanyat a recollir el premi. Li feia molta il·lusió, però més a mi que m'acompanyi. És un company de viatge fantàstic, molt observador, que veu on jo no veig», va assegurar la presentadora al diari El Español.

«M'agrada que sigui així. Sobretot, com no és d'aquest món, tot li crida l'atenció. I, a vegades, coses que jo passo per alt perquè em semblen les més normals del món, resulta que són detalls en què m'he d'aturar. De vegades, anem tan de pressa que no sortim de la nostra disfressa i algú que és de fora és capaç de veure-ho».