Imatge de Beatriz Trapote

Beatriz Trapote aconsegueix una foto de Jesulín incomplint la promesa que va fer

La dona de Víctor Janeiro no pot creure que el seu cunyat hagi defraudat María José Campanario

Últimament, Beatriz Trapote ha de bregar amb el focus mediàtic des del naixement del tercer fill en comú de María José Campanario i Jesulín de Ubrique. La periodista, que ja estava acostumada a les càmeres arran de la seva professió, va haver de començar a adaptar-se a les crítiques de la premsa.

Si abans ja era un personatge conegut, la veritat és que la seva fama va créixer encara més quan va començar una relació sentimental amb Víctor Janeiro. A partir de llavors, va preferir mantenir-se allunyada dels mitjans pel bé de la seva nova família.

I no n'hi ha per menys perquè el clan Janeiro és el més reconegut del nostre país. Sens dubte és una de les famílies més perseguides pels periodistes i sempre, per una raó o per una altra, els noms dels seus membres estan a la boca de tots.

Com calia esperar, després de l'inesperat anunci de María José Campanario i Jesulín de Ubrique, que revelaven que estaven esperant un nou nadó, el focus d'atenció va augmentar notablement.

I és que no hi ha dubte que tots els passos dels familiars estaven estudiats al detall, inclosos els de Beatriz Trapote. Ara, novament, els familiars polítics de la periodista tornen a estar a l'ull de l'huracà per l'acció d'un en concret.

Víctor Janeiro i Beatriz Trapote a 'Déjate querer'
La parella porta a la perfecció ser el centre d'atenció| Telecinco

Beatriz Trapote, impactada pel que ha fet el seu cunyat

Hi va haver un temps en què la família de Beatriz Trapote es prestava a donar declaracions davant dels mitjans. Tot i això, amb el pas del temps es van tornar més reticents a confiar en la premsa, motiu pel qual van decidir mantenir les distàncies.

Evidentment, això se segueix complint avui dia. De fet, malgrat que María José Campanario i Jesulín de Ubrique van donar l'exclusiva a través de la revista ¡Hola!, van decidir guardar silenci respecte al naixement del seu darrer fill, Hugo.

L'única que va donar declaracions sobre l'arribada al món del nen va ser la mateixa Beatriz. «Tot ha anat fenomenal, jo molt emocionada de veure al cosí i bé. Que es recuperi aviat, que surtin ells i que us expliquin», deia.

A partir de llavors, petites dades sobre l'entorn familiar han sortit a la llum. No obstant això, ara Beatriz ha vist que el seu cunyat, Jesulín, ha incomplert la promesa que li va fer a la seva dona i ha tornat a estar al punt de mira.

La veritat és que el torero ha tornat a les arenes després d'estar dos anys sense exercir la seva professió. Ara, tot indica que, després del naixement del petit Hugo, ha tornat amb les piles ben carregades.

Imatge de Jesulín de Ubrique amb un barret a la mà a la plaça de toros
Jesulín de Ubrique, en forma després de la seva tornada a les arenes | GTRES

La seva tornada al món dels bous s'ha produït durant la festa per commemorar el centenari de la plaça de Maella (Saragossa). Així doncs, Trapote ha vist per les imatges que han anat circulant que Jesulín estava feliç de reprendre la seva passió.

Fins i tot el seu nebot, Jesús, tampoc es va voler perdre aquest esdeveniment. Però, en canvi, no hi havia ni rastre de María José Campanario ni de Julia Janeiro.

Sens dubte, tothom es va quedar en xoc quan van veure que el torero tornava a la seva professió després de dos llargs anys. I encara menys s'esperaven que el seu retorn es produís tan sols un mes després que naixés el seu quart fill.

Beatriz Trapote i la resta de la família creien que l'ex de Belén Esteban es dedicaria al complet de la seva família, però no ha estat així. Potser el fet de tornar a torejar li ha causat aquesta sensació de reprendre la seva professió, malgrat les circumstàncies familiars.

Jesulín de Ubrique protagonitza una nova polèmica

No obstant això, abans de tornar a les arenes, Beatriz Trapote va veure que el seu cunyat la va fer grossa per un polèmic acte. I és que, divendres passat, 8 de juliol, Jesulín va saltar sobtadament a la plaça de bous de Pamplona durant la corrida d'aquell dia a San Fermín.

Així mateix ho va denunciar el Partit Animalista (PACMA), que ha carregat contra el torero per comprometre la seguretat del públic i de l'organització. «El senyor Janeiro no pot posar en perill la seguretat de l'esdeveniment ni la de la resta del públic per creure's en una posició de privilegi davant de la resta», deien rotundament.

Sens dubte, una greu infracció que suposaria una multa des dels 6.000 fins a assolir la gran suma de 60 mil euros. A més a més, podria portar greus conseqüències com a suspensió de realitzar l'activitat.

Tot i això, tan sols uns dies després, com encara no ha transcendit la denúncia, Jesulín va poder gaudir de la cerimònia de Maella sense cap inconvenient.