Primer pla de Joaquin Prat

Joaquín Prat li confessa a la xicota que ha de deixar-ho perquè té una nova il·lusió

Joaquín ha pres l'elecció més difícil

Joaquín Prat ha vist com en qüestió de minuts un moviment televisiu et pot canviar la rutina diària de manera inesperada.

I és que, dilluns passat, 11 de juliol, els passadissos de Telecinco es feien ressò de la bomba informativa que revelava la seva competència, el grup Atresmedia, a través de les seves xarxes socials.

La notícia saltava a última hora de la tarda. El grup de comunicació de San Sebastián de los Reyes anunciava un gran fitxatge. Li havien tret una de les presentadores més icòniques de Mediaset.

Parlem de Sonsoles Ónega, que després de 15 anys treballant a la cadena de Fuencarral, canviava d'aires per a disgust de Paolo Vasile. Aquesta elecció ha provocat que la graella de Cuatro i Telecinco canviï de sobte. Especialment, pel que fa als presentadors d'alguns programes.

Joaquín Prat canvia de direcció quan ningú no s'ho esperava

El comunicador, com la resta de treballadors de Mediaset i l'audiència del seu programa Cuatro al día, es quedava en xoc. S'assabentava en directe que Sonsoles Ónega deixava vacant un lloc que ell ocuparia per decisió de la direcció de Telecinco.

Sonsoles Ónega i Joaquín Prat
L'adeu de Sónsoles Onega ha provocat que Joaquín Prat tingui una nova feina. | GTRES
 

I és que el presentador no es creia el que estava veient a través d'aquest comunicat d'Atresmedia, en què deixava clar que Sonsoles deixava Mediaset per sempre.

Les conseqüències d'aquesta sorprenent sortida de la periodista afecten Joaquín Prat. I és que, a partir de la temporada que ve, aquest es posarà al capdavant de Ya es mediodía. Un format que havia estat presentat en aquests cinc primers anys per la filla de Fernando Ónega.

Després de saber que la direcció li havia encomanat aquesta nova tasca de presentar Ya es mediodía, Joaquín Prat es va reunir amb ells. Ho va fer per parlar sobre quin seria el seu nou futur professional com a presentador de Cuatro al día.

En aquest cas, tant la direcció de Mediaset com Joaquín Prat, van arribar a un acord perquè aquest deixés el programa de les tardes de Cuatro. Així, se centrarà en la secció del 'Club social' a El programa de Ana Rosa i es posarà al capdavant del programa de les 13:30.

Joaquín Prat és conscient que ho ha de deixar

Un canvi que, a més d'inesperat, ha fet molt de mal a la productora del programa que va confiar en la periodista.

«El que fa més ràbia és que els ha agafat de sorpresa. Fa quatre dies que s'havia anunciat el nou projecte de Sonsoles amb la cadena i la productora. Ha gaudit de la confiança de la cadena i de la mateixa Ana Rosa, que la veien com a successora de la reina dels matins», exposa una font d'Unicorn Content a Semana.

Joaquín Prat tocant-se el cabell.
Joaquín Prat no dona crèdit després d'allò que ha passat durant les últimes hores amb el seu futur professional. | Telecinco
 

«La direcció d'Unicorn està sorpresa, una decisió d'aquesta magnitud no es pren en un dia i la productora ho té molt clar: se n'han assabentat els últims d'una cosa que feia temps que es gestava», sentencien.

La productora d'Ana Rosa Quintana encara no dona crèdit d'aquest adeu, que s'ha produït de forma abrupta. Segons fonts de la mateixa productora, consideren que aquest moviment en silenci d'Ónega es va anar forjant des de fa molt de temps.

Per tant, tot i agafar-los per sorpresa en un primer moment, han anat lligant caps. Sospiten que la que fos presentadora de Ya es mediodía havia contactat al seu moment amb Atresmedia per negociar un nou projecte. Una feina que la seduís més que el que li proposava, actualment, el grup de comunicació liderat per Paolo Vasile.