Antonio David Flores amb posat seriós

Antonio David aconsegueix la prova que demostra la falta d'empatia de Rociíto

Antonio David Flores té proves del lamentable estat en què està

Antonio David Flores està darrerament més relaxat. Un dels seus grans temors arribava, també ara, en forma de documental.

Encara li recorren esgarrifances pel cos en recordar com la seva vida va canviar d'un cop de ploma fa un any i mig. Va ser en el moment en què Telecinco va començar a emetre el documental Contar la verdad per seguir viva, quan a ell se'l va acomiadar fulminantment. També va passar a ser el «maltractador» d'Espanya, malgrat que mai cap jutge no ho ha reconegut.

Aquells durs moments el van deixar a la vora de la depressió i amb tota la família destrossada. Rocíito, el seu ex, ha estrenat fa unes quantes setmanes la segona part d'aquell documental, En el nom de Rocío.

Antonio David Flores estava molt preocupat per si aquesta nova entrega tornava a disparar directament sobre ell. Després de quatre capítols emesos, respira més tranquil. Les seves aparicions no aporten res significatiu, més enllà del missatge que ja va donar el seu ex en el seu moment.

Rocío Carrasco i Pedro Carrasco
Antonio David va estar present també en els moments més complicats entre Rociíto i el seu pare | TELECINCO

A més, no s'emeten en obert, és a dir, cal estar subscrit a Mitele per veure'ls, fet que minimitza molt el seu impacte. Així, Antonio David es torna a deixar veure en públic somrient i content.

No obstant això, no abaixa la guàrdia, ja que sap que en qualsevol moment se li poden complicar les coses. Ell ha format part de la vida de Rociíto, fins i tot després de separats i té molta informació de primera mà que pot utilitzar. Sense anar més lluny, us acaba d'arribar una informació que posa en evidència la doble vara de mesurar de la seva ex.

Antonio David, testimoni de les fotos en pèssim estat que pocs coneixen

Antonio David veu com la seva ex parla bé del seu pare, Pedro Carrasco. Ho ha fet per desmuntar les mentides que la vídua de Pere, Raquel Mosquera, ha anat comptant durant tots aquests anys.

Així, Rociíto ha revelat la seva decisió de canviar la inscripció de la làpida del seu pare. També ha reclamat novament els seus estris personals i ha reclamat que a Pedro Carrasco se li faci l'homenatge que es mereix.

Aquesta ostentació de peticions per restituir i dignificar la memòria del campió del món de boxa no quadra amb el lamentable estat en què està el seu carrer.

Així doncs, mitjans com Libertad Digital, recullen testimoni gràfic de la deixadesa en què hi ha el carrer Pedro Carrasco de Chipiona.

Carrer de Pedro Carrasco
Antonio David és conscient del lamentable estat del carrer del seu exsogre | Google Street View

L'exdona d'Antonio David Flores ha tornat a trepitjar Chipiona després de molts anys sense fer-ho. Ha estat per posar en marxa el museu en homenatge a Rocío Jurado. El museu ja és obert des de fa pocs dies i així es compleix un somni llargament perseguit per tota la família.

La mateixa població compta amb un carrer a nom del seu pare, un altre enamorat d'aquest municipi turístic. El carrer que porta el nom de Pedro és brut, deixat, pràcticament sense asfaltar i amb molts immobles en estat d'abandó.

A més, el carrer en si és totalment secundari, una mena de passatge allunyat dels llocs més concorreguts de Chipiona. És clar que la influència de la filla de Carrasco no és suficient per dignificar aquest espai, únic homenatge urbanístic al seu pare.

Potser ara que té llest el museu per a la seva mare, es podrà ocupar que la imatge del seu pare llueixi millor del que ho ha fet fins ara al poble gadità.

Carrer de Pedro Carrasco
El carrer en qüestió no està en bon estat | Google Street View

És que, segons es pot veure a Google Earth, no està ni ben senyalitzada, ja que la senyalització vertical no coincideix amb el nom real del carrer.

La sospitosa amistat d'Antonio David Flores

Antonio David Flores s'ha vist també esquitxat per unes acusacions molt dures del seu ex. A l'esmentat documental, s'aprecia com l'exguàrdia civil i Raquel Mosquera estrenyen la seva amistat després de la mort del boxejador.

Raquel Mosquera durant la inauguració del seu bar 'Mosquera' a Madrid.
Antonio David va tenir una aliada important a la seva guerra familiar | GTRES

Segons Rociíto, tot va respondre a un pla ordit per enfonsar-la, ja que tots dos es van posar d'acord a demanar-la en paral·lel. Raquel ho va fer per l'herència de Pedro i Antonio David per la custòdia dels fills. I tot quan Rociíto estava destrossada i al costat de la seva mare, en els darrers moments abans de morir.