Primer pla d'Alba Carrillo

Alba Carrillo revela que la seva parella ha fet una cosa compromesa amb poca roba

Alba Carrillo ja no s'amaga

Alba Carrillo s'ha tornat a convertir al centre de totes les mirades. I és que, la tertuliana de Telecinco acaba de confessar que la seva actual parella i ella han decidit treure's la roba per sorprendre tots els seus fans.

En plena segona onada de calor, es fa gairebé impossible suportar les altes temperatures que ens està tocant travessar. Per això, la col·laboradora de Ya es mediodía no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de buscar un refugi per combatre aquesta calor.

Alba Carrillo de cara, somrient
Alba Carrillo explica què ha passat | GTRES

Fa uns dies, Alba Carrillo va decidir prendre's uns dies de vacances, en què ha gaudit com mai al costat de la seva nova il·lusió. El que no esperava és que aquesta escapada exprés anés a donar tant de què parlar.

Ara, la model ha confessat tots els secrets que s'amaguen després de la darrera i suggeridora publicació d'Instagram.

Alba Carrillo ho confessa tot

Alba Carrillo sempre s'ha mostrat molt propera amb els més de 600.000 seguidors que té al seu compte d'Instagram. Però, sens dubte, la publicació que més ha cridat l'atenció dels seus followers és la que va compartir l'11 de juliol passat.

«En plena onada de calor, la nostra col·laboradora més fresh ha volgut apujar la temperatura». Amb aquestes paraules, la secció Fresh de Ya es mediodía anunciava l'últim embolic en què s'ha ficat la seva treballadora.

La model Alba Carrillo posant de braços plegats i somrient a un photocall
Alba Carrillo ha posat sense roba | GTRES

I és que, durant les vacances d'estiu, la col·laboradora de Telecinco no ha tingut cap problema a mostrar com s'ho ha passat de bé al poble on ha crescut la seva família.

«Me les vaig fer al meu poble, Nava del Barco, a Gredos», va assegurar la tertuliana, mentre que els seus companys se'n burlaven per posar sense roba.

«Heu de venir, eh. Us convido a tots, però el codi de vestimenta és nude. Vaja, que cal anar com ens van portar al món», va advertir als seus tres companys.

Alba Carrillo va matisar que no es tractava d'un espai «nudista», però que, com no hi havia ningú, va aprofitar l'ocasió per posar-se una mica més còmoda.

Després de fer aquesta confessió, Miguel Ángel Nicolás no va dubtar a preguntar-li per la identitat del fotògraf. «I el robat, qui t'ho va fer?», li va preguntar amb un somriure murri. «Si t'ho dic, t'he de matar», li va respondre entre rialles. «La meva mare i els meus gossos», va assegurar Alba Carrillo, irònicament.

Alba Carrillo rep l'afecte dels seus fans

Com es podia esperar, aquesta publicació no ha passat desapercebuda per als seguidors d'Alba Carrillo. I és que, en només dos dies, les fotografies més suggerents de l'ex de Gran Hermano han rebut desenes de comentaris.

«L'aigua fresca, la natura i el relax atrau una altra vegada la reina del glamour a Nava del Barco. Un lloc fabulós per desconnectar i recarregar la vida de tanta plasticitat. A gaudir…», li va escriure un usuari d'aquesta xarxa social.

«Que bé que es gaudeix en aquests contraforts de la serra de Gredos, igual que per la zona de la Vera, aigües cristal·lines i superfresquetes».

Pla general d'Alba Carrillo somrient i amb ulleres de sol
Alba Carrillo rep centenars de comentaris | GTRES

Molts es preguntaven on era aquell paradís terrenal, però altres van decidir posar el focus directament a Alba Carrillo. «Impressionant, gaudeix d'aquest paradís».

«M'encantes, tens una atracció tremenda... No canviïs mai, ets supersexy», va apuntar una altra de les seves seguidores.

I mentre que alguns van omplir d'afalacs Alba Carrillo, altres, en canvi, van aprofitar per llançar una pulla a una altra de les col·laboradores de Telecinco.

«Més voldria la Rábago tanta bellesa… Això sí, quin fred! Un petó, maca».