Imatge de Raquel Mosquera plorant.

Raquel Mosquera plora en descobrir què ha passat amb el llegat de Pedro Carrasco

Tot apunta que la vídua del boxejador carregarà, novament, contra Rociíto

No és estrany que Raquel Mosquera estigui vivint una de les seves pitjors èpoques. I és que, després de l'estrena de la segona temporada de la docusèrie de Rociíto, En el nombre de Rocío, no ha parat d'estar a l'ull de l'huracà.

El seu paper, a la família de Rocío, va suposar un abans i un després de la mort del boxejador, Pedro Carrasco. Segons la filla de 'La más grande', la perruquera va començar a estar influenciada per Antonio David Flores.

I, des de llavors, assegura que l'ha atacat públicament com la resta de la família més mediàtica. Raquel Mosquera, que sempre ha carregat durament contra Rociíto, els últims dies ha dedicat a la seva enemiga gran part de les publicacions del seu perfil d'Instagram.

En elles, la vídua de Pedro Carrasco denuncia nombrosos episodis que va viure amb Rociíto. D'altra banda, també qüestiona el seu paper com a mare, un tema delicat per a la filla del boxejador perquè no manté cap mena de relació amb els seus dos fills.

Tot i això, tot indica que Raquel Mosquera té un altre assumpte pel qual carregar durament contra la seva detractora.

Primer pla de Raquel Mosquera
La tertuliana està dins d'una guerra mediàtica contra la filla de Pedro Carrasco | Telecinco

 

Raquel Mosquera, en xoc després de veure que Rociíto s'ha oblidat del llegat del seu pare

Des que va morir sobtadament Pedro Carrasco, Raquel no ha aconseguit mai aixecar el cap. I és que, en el moment en què es va haver d'acomiadar de «l'amor de la seva vida», va començar a patir una sèrie de trastorns mentals. A més, lluny d'oblidar-se d'ell, sempre que té ocasió, homenatja la seva figura.

Tot i això, malgrat l'amor que encara li professa, el cert és que no sent el mateix cap a la persona que va ser més important a la vida de Pedro Carrasco. Rociíto manté una terrible relació amb la seva exmadrastra, que sempre l'ha atacat al·legant-ne el mal comportament cap al progenitor.

Tot i que la filla de 'La más grande' va guardar silenci durant molts anys, va decidir parlar públicament l'any passat al seu documental Rocío, contar la verdad para seguir viva. En algun episodi, la dona de Fidel Albiac va dedicar algun comentari negatiu a la col·laboradora de Viva la vida.

Primer pla de Rocío Carrasco.
La filla de Rocío Jurado podria perdre el judici contra la perruquera per un únic motiu | Telecinco

Tot i això, ha estat amb motiu de l'emissió de la segona temporada que Rociíto ha començat a atacar-la. Per aquesta raó, la perruquera té els nervis a flor de pell i no dubta a rebatre'l, pràcticament, cada dia.

D'altra banda, Rociíto assegura que el pitjor que li va passar al seu pare va ser conèixer la tertuliana. Així mateix, reconeix que és l'única persona que pot rendir homenatge al seu progenitor com cal.

Tot i això, tot sembla indicar que Raquel Mosquera té un as a la màniga que posa en dubte les intencions de la seva enemiga de realçar la figura de Pedro Carrasco.

En les últimes setmanes, hem estat testimoni de l'afany que ha posat Rociíto al Museu de Rocío Jurado a Chipiona. Tot i això, segons Libertad Digital, la mare de Rocío Flores no ha posat el mateix esforç que al carrer Pedro Carrasco, situada a la mateixa ciutat gaditana.

La qüestió és que el lloc que porta el nom del boxejador està completament abandonat. Així mateix, es pot comprovar que els murs estan en un estat deplorable i amb grafits que embruten el llegat del mort marit de Raquel Mosquera.

De fet, si no fos perquè al cartell indica que el carrer és en homenatge de Pedro Carrasco, ningú no creuria que portaria el nom de l'exespòs de Rocío Jurado.

Qui s'ocuparà del carrer de Pedro Carrasco?

Sens dubte, aquesta dada podria sortir car a la mateixa Rociíto. I és que Raquel Mosquera, aprofitant que té proves sobre aquest succés, ho podria demostrar davant el jutge i guanyar la batalla legal que té amb la filla de Pedro Carrasco.

Així mateix, segurament no trigui a ensenyar als quatre vents el "lleig" de la dona de Fidel Albiac als seus seguidors d'Instagram. Hi ha la possibilitat que la perruquera recrimini a Rociíto el fet de no haver donat un bon homenatge al boxejador.

D'altra banda, potser és ella mateixa qui s'ocupi de solucionar aquest assumpte i donar-li el lloc que es mereix el seu marit mort. Tot i això, també és probable que primer Rociíto hagi volgut centrar-se a homenatjar la seva mare per després més tard ocupar-se del seu pare.

Però, de moment, no se'n tenen notícies si realment la filla de 'La más grande' té aquestes intencions.