Imatge dels concursants de Supervivientes 2022

La final de 'Supervivientes', en risc per una estranya decisió

Tot apunta que 'Supervivientes 2022' podria tenir un final gens esperat

La incertesa sobre com serà el final del reality més extrem de la televisió és cada vegada més gran. Jorge Javier Vázquez ja ha tornat la televisió després de contagiar-se de la COVID-19. No obstant això, una laringitis, seqüela de la malaltia, podria impossibilitar que el català presentés la final.

Segons ja ha anunciat Mediaset, la final de Supervivientes comptarà amb dues gales. La primera tindrà lloc el 21 de juliol i l'altra el 23.

Jorge Javier Vázquez podria quedar-se fora de la final de Supervivientes

Va ser el mateix presentador qui es va encarregar de donar la notícia al programa Sálvame. Ho va fer a través d'una trucada, on va explicar tots els detalls i les raons pels quals podria quedar-se fora de la final.

Jorge Javier Vázquez plorant
Jorge Javier Vázquez haurà de fer repòs obligatori per culpa d'una laringitis. | Mediaset
 

La trucada va ser totalment inesperada pel públic, i sobretot per María Patiño, qui presentava el programa en aquell moment. Tots els col·laboradors es van quedar molt sorpresos davant les declaracions del badaloní: «Vull explicar que he anat a l'especialista aquesta tarda. Tinc la veu feta pols i no m'acabo de recuperar. Hauré d'estar fora com a mínim dues setmanes perquè tinc una laringitis post-COVID que m'impedeix parlar i treballar», explicava Jorge Javier Vázquez.

Jorge Javier va aprofitar la trucada per aclarir que encara que el seu estat de salut estava bé, la seva veu era la que li impedia treballar: «No se'm veurà en dues setmanes. Estaré totalment reclòs i en repòs absolut de la veu. Ja els últims programes em costava fer-los i he de parar inevitablement».

Així i tot, Jorge tranquil·litzava revelant el seu estat de salut actual: «Jo estic perfectament, però una de les seqüeles (de la COVID) és el mal de coll i la veritat és que no em recupero. Cal tenir paciència», aclaria el presentador.

La seva companya i amiga María Patiño no va dubtar a enviar-li un missatge de suport: «Et cuidarem la paradeta. T'estimem molt, t'enviem molta energia, això no és res».

Davant d'aquesta situació, una de les grans incògnites que sorgeixen és si Jorge es podrà posar al capdavant de Supervivientes per acomiadar aquesta edició.

Rafa Mora va ser un dels col·laboradors que li va preguntar si podria estar a la final del concurs: «Crec que sí, però no puc avançar res. Volia entrar ara per tallar tota mena de comunicació i deixar clar el que em passa, però ara com ara no puc saber absolutament res», aclaria Jorge Javier.

El dard de Jorge Javier a Olga Moreno sobre la seva suposada trobada

Des de, pràcticament, l'inici de l'edició, hi ha una gran expectació sobre com seria la trobada entre Olga Moreno i Jorge Javier. Perquè malgrat els mesos que ja porta el programa en emissió i les seves nombroses gales, mai havien coincidit tots dos a plató.

Fotomuntatge de Jorge Javier Vázquez i Olga Moreno
Jorge Javier llança una brutal indirecta a Olga Moreno. | CatalunyaDiari
 

Així i tot, s'esperava que la final estigués presentada per Jorge, i que Olga aparegués per entregar-li el xec al guanyador de Supervivientes 2022.

I és que, tot i que encara no se sap si finalment Jorge Javier serà qui conduirà la gala final, el badaloní ha fet ostentació del seu humor i picaresca per publicar a Twitter: «He pensat que si no m'he recuperat per a la final de Supervivientes, que almenys em deixin, de manera excepcional, lliurar el xec al guanyador/a. Perquè de ser-hi, hi seré. No en tingueu cap dubte».

Tampoc hi ha cap mena de dubte que el final d'aquesta edició de Supervivientesserà una de les que més expectació i enrenou provoquin.