Primer pla de Kiko Hernández.

Kiko Hernández es refugia en les seves filles per afrontar el pitjor fracàs

Kiko Hernández deixa enrere el pitjor malson gràcies a la seva família

Kiko Hernández va confessar fa uns dies el malson en què es va convertir la seva última obra de teatre. Sense voler entrar en detalls, va deixar entreveure que va patir assetjament per algú de la funció que va convertir la seva vida en un horror. Com a conseqüència va decidir deixar-ho tot, «per salut mental», donant així per tancats als seus pitjors mesos.

Però lluny d'enfonsar-se, el col·laborador ha decidit buscar alternatives que l'ajudin a oblidar els fets. Una és la seva feina a Sálvame i una altra, la més important, passar temps amb les filles. Abril i Jimena són capaços d'esborrar tot el seu patiment i l'única cosa per la qual cosa val la pena seguir endavant.

Kiko Hernández troba en les seves filles el motiu per tirar endavant

Kiko Hernández va deixar tots els seus companys de Sálvame completament commocionats després de confessar el motiu de la cancel·lació de la seva obra. Els rumors apuntaven a la baixa acollida per part del públic com el motiu principal, però el col·laborador va revelar la veritat.

Va ser ell qui va decidir abandonar la funció en haver arribat al límit de la seva paciència. Feia temps que passava francament malament per culpa d'algú proper a l'obra que li va fer la vida impossible.

Primer pla de Kiko Hernández.
Kiko Hernández ha passat per uns mesos complicats | Mediaset

El que era un dels seus millors somnis es va acabar convertint en un autèntic malson. «El dia 11 de juny intento deixar-la per quarta vegada per la meva salut mental i personal, i en contra de la meva voluntat», va explicar. «He estat vomitant bilis del fàstic d'anar», va confessar revelant les conseqüències del que estava vivint.

Per sort, Kiko va treure forces i va decidir encarar la situació de front. «Si el toro em ve a envestir, jo trec la meva espasa», deia disposat a defensar-se. Parteix d'aquesta força la treu de la seva família, concretament de les seves dues filles Abril i Jimena.

Resultat de la partida de bitlles entre Kiko Hernández i les seves filles
Kiko Hernández gaudeix d'una tarda de bitlles amb les seves filles | @kikohernandeztv

S'hi ha refugiat aquestes setmanes per deixar enrere l'infern que ha viscut durant mesos. Kiko ha compartit moments de diversió amb les petites i també amb els seus seguidors. Mitjançant el compte d'Instagram ha publicat diverses stories on el col·laborador mostra com és un dia amb les nenes.

Una tarda divertida jugant a les bitlles on una d'elles, Jimena, ha demostrat ser una autèntica experta seguida d'abril. Per contra, el col·laborador ha quedat últim a la classificació.

▶️ Toda la verdad y la última hora sobre el estado de salud de Jorge Javier Vázquez

Kiko Hernández s'ho passa genial amb les seves filles

No hi ha res com un pla familiar per aclarir la ment i oblidar el tràfec del dia a dia. D'això, Kiko Hernández coneix de sobres perquè la seva feina a Sálvame no és sempre un camí de roses.

Com tampoc ho va ser el seu treball com a actor a Distinto, la seva última obra de teatre que gairebé va estar per afectar la seva salut. És per això que el col·laborador es bolca de ple a aprofitar el màxim temps possible amb les filles.

Primer pla de Kiko Hernández somrient i mirant cap a un costat
Kiko Hernández recupera el somriure gràcies a Abril i Jimena | GTRES

Les petites, que ja tenen cinc anys, han convertit la vida de l'ex de Gran Hermano en tota una aventura. «Els meus últims cinc anys són un joc constant», confessava amb un enorme somriure mentre gaudeix d'allò més bé amb elles.

Kiko s'ha convertit en tot un pare i sempre procura ser-hi present i arribar aviat a casa. De fet, fins i tot la seva feina a la televisió s'ha vist afectat per la seva faceta com a pare retallant els dies en què va al plató. «Són molt petites i no saben que el meu millor regal… són elles!», publicava a Instagram

El col·laborador ha deixat clar que el que més li importa és el benestar de les seves filles i no dubta a fer plans per passar-ho d'allò més bé.