Imatge de Marta Riesco a Telecinco.

Marta Riesco, enxampada amb algú després de plorar per la ruptura amb Antonio David

Marta Riesco va patir mentre va estar separada d'Antonio David Flores

Marta Riesco s'ha convertit en una de les cares més cotitzades de la crònica social, per això el conviden a esdeveniments importants. Recentment, ha reaparegut en un festival de música que se celebra a Marbella i ha aprofitat per posar amb Antonio David Flores. La parella ha deixat d'amagar-se, enrere va quedar la ruptura que tantes llàgrimes va fer vessar la periodista.

Marta Riesco va ser conscient des del primer moment que la seva relació seria complicada, però no sabia que hagués de pagar un preu tan elevat. Els seus detractors el van acusar d'estar aprofitant-se de la fama de l'ex d'Olga Moreno, però mai no van aportar cap prova. La reportera va haver de passar a un segon pla i va abandonar el seu lloc com a col·laboradora de Ya son las ocho.

Imatge de Marta Riesco i Antonio David Flores posant junts a un photocall
Marta Riesco sempre ha apostat per la seva relació | GTRES

Marta ha superat els seus conflictes laborals i, ara, està vivint un moment ple, si més no, això és el que demostren les últimes fotografies. L'han enxampat amb una persona molt important dins i fora de la petita pantalla: Rocío Flores. Ningú s'imaginava que fossin amigues després de tot el que ha passat entre elles, però semblen que han sabut solucionar-ne les diferències.

Marta va estar plorant als platós de Telecinco per Antonio David Flores i va anunciar que havia trencat la seva relació amb ell. Molts van culpar Rocío Flores, que suposadament no comprenia que el seu pare hagués deixat Olga Moreno per la reportera. Tot i això, el temps ha passat i la filla de Rociíto ha arribat a una entesa amb la seva nova madrastra.

Riesco té clar que no vol formar part de la premsa del cor com a personatge, pretén continuar exercint la seva professió. Els seus rivals han posat molt interès a acusar-la d'atreviments seriosos, però el pas del temps li ha donat la raó. Mai no ha parlat d'Antonio David a canvi de diners i tampoc ha jugat amb la seva vida privada als platós.

Marta Riesco aconsegueix que el seu xicot s'oblidi de tot

Marta va acusar Olga Moreno de no voler signar els papers del divorci, motiu pel qual legalment segueix casada amb Antonio David. Molts experts en crònica social pensaven que el matrimoni s'acabaria donant una segona oportunitat, però no ha estat així. La redactora de El Programa de Ana Rosa ha aconseguit que el seu xicot passi pàgina i oblidi l'empresària.

Antonio David Flores i Marta Riesco
Marta Riesco s'ha guanyat la confiança de Rocío Flores | GTRES

Riesco ha hagut de demanar ajuda professional perquè estava rebent atacs de les cares més pesants de Telecinco. Jorge Javier Vázquez es va plantar i va exigir que els seus responsables triessin entre ella o ell, ja que s'havien traspassat certs límits. La madrastra de Rocío Flores va acusar el presentador de ser un “maltractador” i aquest qualificatiu va fer saltar totes les alarmes.

La periodista ha estat en una gala musical que se celebra a Marbella i l'han enxampat al costat de Rocío. En el passat, van ser íntimes amigues i sembla que el sentiment no ha desaparegut del tot. La influencer va demanar temps per acceptar Riesco i reflexionar sobre tot el que estava succeint.

Marta Riesco ha rebut un càstig

La Marta comprèn que la situació és delicada i que no pot fer pantalla quan es parlen de certs temes. Però fa massa temps que no roda cap reportatge i ha desaparegut de la rotllana de col·laboradors d'Ana Rosa Quintana. Ha hagut de pagar un preu car per ficar-se amb Jorge Javier Vázquez i per defensar el seu xicot.

Antonio David Flores ha donat la cara per la seva parella, però ja no té tant de poder com abans. Cada cop hi ha més espectadors de la seva part, encara que ha de recórrer un llarg camí fins a recuperar la veu que tenia en el passat. Riesco us acompanyarà, ja que està disposada a recolzar-vos en tot el que sigui necessari.