Primer pla de la cantant Edurne amb el rostre seriós

Edurne confirma els seus problemes de salut i ho cancel·la tot

La cantant es troba en un moment delicat que li impedeix exercir la seva professió

Tothom era testimoni que Edurne estava vivint un moment molt dolç tant a la seva vida professional com personal. I és que la cantant l'any passat va donar la benvinguda a la primera filla amb David De Gea, Yanay.

Respecte a la seva carrera televisiva, l'artista és una de les principals jutges de l'exitós concurs Got Talent España i pot compaginar-lo a la perfecció amb la seva tasca com a intèrpret. De fet, a l'esmentat espai col·labora amb personatges de la talla de Risto Mejide, Dani Martínez, Santi Millán i, ara, amb Paula Echevarría.

A més, una altra bona notícia per a Edurne arribava quan va anunciar públicament als seus fans que faria una gira pel país amb motiu del seu últim disc.

Així és, ja que després de sis anys d'aturada, l'extriomfita ja tenia ganes de pujar als escenaris en solitari i oferir als fans un bon xou. Tot i això, malgrat el gran desig que tenia per tornar, Edurne li ha estat impossible dur-ho a terme a causa d'un problema.

Imatge d'Edurne posant somrient a un photocall
La fama de l'artista ha augmentat amb el pas dels anys | GTRES

La cantant ha comunicat una terrible notícia

Edurne compta amb una trajectòria envejable des de la seva participació a Operación Triunfo en 2005. A partir de llavors, les oportunitats laborals no van trigar a arribar a la vida de la cantant fins ara.

Així, la parella de David De Gea ha estat en innombrables programes de televisió. Entre ells, Más que baile i Tu cara me suena, on va quedar en segon i primer lloc, respectivament.

A més a més, cal recordar que va ser una de les grans artistes espanyoles que va passar pel famós festival de música, Eurovisión. Encara que la seva actuació va ser una completa meravella, Edurne va haver de fer front que el seu tema Amanecer quedés al lloc número 21.

Després d'aquests anys en què la seva carrera estava al punt més alt, la cantant va decidir donar-se un respir i retirar-se temporalment del sector de la música. Però, l'any 2020, va tornar amb més força que mai i va llançar el seu darrer àlbum Catarsis. Tot i això, no va poder promocionar la seva obra a causa de la pandèmia del coronavirus.

Primer pla d'Edurne somrient
La dona de David De Gea, obligada a cancel·lar tots els projectes professionals | GTRES

Sens dubte, aquest any era l'escollit per poder, finalment, presentar i interpretar els nous senzills. No obstant això, una altra nova garrotada s'ha sumat a la carrera d'Edurne. I aquesta vegada, també ha estat per un assumpte sanitari.

Així mateix, la cantant ha recorregut a les xarxes socials per anunciar una inesperada notícia. «Hola a tothom. Fa més o menys un mes, us vaig explicar que estava una mica regular de la veu i que m'havien enviat repòs vocal sense cantar unes setmanes», començava.

«He intentat compaginar la feina que tenia, sense cantar, però malauradament no m'he pogut recuperar», escrivia generant una veritable preocupació entre els seus fans.

Lluny d'acabar amb les males notícies, la dona de David De Gea prenia una decisió dràstica respecte al seu delicat estat de salut. «Així que, juntament amb el meu equip, hem pres la decisió de cancel·lar tot el que tinc aquestes tres setmanes, i guardar un repòs vocal absolut fins a l'agost per poder recuperar-me 100%», anunciava.

Sens dubte, tots els seus seguidors s'han quedat de pedra després de saber per la mateixa Edurne que el problema és seriós. Si el que pateix no fos certament greu, altrament hauria pogut complir les seves obligacions professionals.

Tot i la complexitat de l'assumpte, ha volgut enviar un missatge esperançador que intentarà tornar com més aviat millor als escenaris. Per tant, no hi ha dubte que al millor moment professional d'Edurne, la cantant ha hagut de posar fre pel bé de la seva salut.

Edurne, feliç després de la rebuda de la seva notícia

La part positiva de tota aquesta història és que Edurne podrà passar més temps al costat de la seva petita. I és que en una ocasió, l'artista va assegurar que no podia emportar-se Yanay de gira a causa de la seva edat, motiu que li causava una sensació de tristesa.

Tot i això, ara podrà estar aquestes setmanes amb la seva filla, ja que no tenim cap dubte que, gràcies a això, els dies que estarà desapareguda faran que el temps li passi força ràpid.

Sens dubte, no només existeix aquest costat bo de la notícia sinó que tant els seus seguidors més fidels com els seus companys de professió no han dubtat a enviar-li missatges d'ànim. «Molt d'ànim, preciosa», comentava Chenoa a la publicació.

«Recupera't molt aviat, t'estimem!», escrivien. Sens dubte, el suport i afecte que ha rebut després d'anunciar el seu problema de salut, ha fet que Edurne vulgui tornar al més aviat possible als escenaris.