Belén Esteban.

Belén Esteban, a punt de prendre una dràstica decisió per la seva mare

Fa temps que Belén Esteban pensa en aquesta idea

Belén Esteban està molt implicada en els seus negocis fora de la petita pantalla. Des que va començar el seu camí empresarial lluny de la televisió, ha pogut veure com el seu patrimoni ha crescut molt.

I és que, malgrat que fa més de 20 anys que porta guanyant una gran fortuna gràcies a la seva feina a la televisió, la col·laboradora de Sálvame ja n'està una mica farta.

Belén Esteban amb els seus nous productes de fons.
A Belén Esteban li va molt bé amb els seus negocis fora de la televisió | Europa Press

Per Belén Esteban el més important sempre ha estat la seva família, i per això tot el que fa és pensant en ells. Ara, tot sembla indicar que la tertuliana està a punt de prendre una decisió important per una de les persones més importants de la seva vida: la seva mare.

I, encara que fa molt de temps que avisa que la seva trajectòria televisiva està molt a prop d'acabar, aquesta intenció podria estar més a prop del que pensem.

Belén Esteban es planteja deixar el seu lloc de treball

Belén Esteban és una de les cares més estimades de Sálvame. Durant tots aquests anys, la mare d'Andrea Janeiro s'ha sentit molt acompanyada per l'audiència del programa. I encara que està molt agraïda per tot el suport que ha rebut, la tertuliana s'està plantejant canviar de vida.

Captura de Belén Esteban presentant la seva nova secció a 'Sálvame', «Lo de Belén».
Belén Esteban vol deixar la televisió | Mediaset

Fa uns mesos, l'ex de Jesulin d'Ubrique va dir que la seva carrera a la televisió tenia els dies comptats. És veritat que encara no ha fet cap pas sobre això, tot apunta que arriba el final d'una era.

I és que, les baixes audiències que porta registrant Sálvame durant aquestes últimes setmanes, sumat al fracàs de la seva secció Lo de Belén, han fet que Belén Esteban torni a pensar a deixar el programa.

Belén Esteban vol tenir tots els seus éssers estimats a prop

Belén Esteban està molt unida a la seva família, per això no pot aguantar més que la seva mare visqui tan lluny. Un dels somnis de la col·laboradora és que tota la seva família torni a estar unida, i per això cal eliminar fronteres.

La tertuliana està desitjant que la seva mare, Carmen Menéndez, abandoni la seva casa de Benidorm per mudar-se a l'ampli xalet que té a Madrid.

Però hi ha un petit problema. I és que l'àvia d'Andrea Janeiro no vol abandonar la vida que porta en aquesta ciutat alacantina. Tot i que Belén Esteban sap perfectament que la seva mare hi té la seva vida i les seves amigues, és un somni que li agradaria complir.

Fotomuntatge amb les cares d'Andrea Janeiro i Belén Esteban.
Belén Esteban li ha fet un sorprenent regal a la seva filla | CatalunyaDiari

I, encara que no ha aconseguit convèncer a la seva mare, amb la seva filla ho ha tingut molt més fàcil. Després d'anys estudiant a l'estranger, Andrea Janeiro podria tornar a Espanya en qualsevol moment.

I molt més després del regal que acaba de donar-li la seva mare. L'empresària li ha comprat un pis a Madrid perquè l'Andrea i la parella d'aquesta comencin una nova vida.

Durant la pandèmia de coronavirus, la filla gran de Jesulin d'Ubrique va tornar a casa seva per estar a prop de la seva mare, però la col·laboradora sabia perfectament que la seva estada a Paracuellos no seria per a tota la vida.

«La meva filla viu amb mi i estic encantada de la vida, però el dia de demà es voldrà independitzar o es voldrà anar amb el seu xicot», va explicar Belén Esteban una vegada, donant pistes sobre les possibles intencions d'Andrea Janeiro.