Imatge de Rocío Flores i el seu xicot Manuel Bedmar

Manuel Bedmar, parella de Rocío Flores, es queda sense feina i perd una fortuna

Manuel Bedmar suposadament volia participar a 'Supervivientes 2022'

Manuel Bedmar, gendre d'Antonio David Flores, és una de les cares més perseguides del moment, però mai ha parlat públicament.

Els periodistes de Telecinco pensen que està ben assessorat, per això no trencarà el silenci en qualsevol entrevista. Segons ha sortit publicat, estava negociant amb els responsables de Supervivientes 2022 per convertir-se en l'estrella del programa.

Manuel Bedmar ha protagonitzat grans polèmiques al llarg de la seva trajectòria i l'últim no va deixar en bon lloc a la seva nòvia Rocío Flores. El col·laborador Miguel Friguenti va dir que el jove podria haver estat deslleial a la filla d'Antonio David, acusació que no va aconseguir demostrar.

Tothom pensava que Manuel parlaria d'aquest tema a Supervivientes, però ha perdut aquesta oportunitat.

Fotografia de Rocío Flores amb la seva parella, Manuel Bedmar.
Manuel Bedmar hauria estat negociant amb Telecinco | EUROPA PRESS

Rocío Flores sempre ha repetit que la seva parella no era un personatge públic, per això no volia donar explicacions. Però alguns experts del cor pensaven que tot era una estratègia per fer més gran l'interès i convertir a Bedmar en el personatge del moment.

▶️ Rocío Flores confirma el secreto a voces y le gana la partida a su madre

Fa poc, hi va haver rumors de crisi, i fins i tot de ruptura, però cap dels protagonistes va voler parlar d'això.

En Manuel sempre ha esquivat les preguntes dels reporters, encara que ha estat educat en tot moment. L'agència de premsa Europa Press va arribar a preguntar: «¿Ha estat la ruptura exprés de Rocío un muntatge perquè Bedmar vagi a Supervivientes?».

Cada vegada més la teoria començava a semblar certa, però avui sabem que això no és veritat i que aquest negoci ja és impossible.

Manuel Bedmar, reemplaçat per una amiga d'Olga Moreno

Manuel seria un concursant perfecte, ja que la seva versió dels fets encara no es coneix i molts periodistes volen parlar amb ell. El problema és que ja hi ha una altra persona que ha signat el contracte per viatjar a Hondures i ser participant de Supervivientes.

Estem parlant d'Ana Luque, l'íntima amiga d'Olga Moreno que la va defensar l'any passat al concurs.

Bedmar, igual que la resta de lectors de La Razón, s'ha quedat mut en veure l'última exclusiva que ha publicat el diari.

Ana Luque viatjarà a la famosa illa el pròxim 10 d'abril en representació de la família Flores-Moreno. Cap altre membre del clan viurà l'experiència de Supervivientes 2022 perquè aquesta plaça ja és coberta.

Manuel Bedmar, de perfil.
Manuel Bedmar té informació interessant per a tots els periodistes | Europa Press

Rocío Flores en cap moment ha confirmat que la seva parella volgués treballar a Telecinco, de fet ha negat el rumor més d'una vegada. Però algunes fonts diuen que el jove sí que estava interessat a concursar en algun programa.

És més, ell mateix va publicar a les seves xarxes socials un tema relacionat amb Gran Hermano VIP.

Manuel Bedmar seguirà en un segon pla

Manuel sap que l'Ana, l'estimada amiga d'Olga Moreno, li ha tret el lloc, així que no podrà guanyar, com és obvi, el premi de Supervivientes. El jove no només ha perdut els 200.000 euros que podria haver-se emportat a casa, també s'ha acomiadat de la seva paga setmanal.

Aquesta quantitat de diners canvia segons el concursant, però segurament l'haurien pagat molt bé per ser part d'una de les famílies més mediàtiques del nostre país.

Ana Luque va defensar a l'Olga mentre l'empresària estava concursant a Hondures i allà va demostrar tenir un talent brillant. Va donar la cara per la seva companya i, fins i tot, va arribar a enfrontar-se a Jorge Javier Vázquez, atreviment que va ser molt aplaudit.

Segons La Razón, ja ha signat el contracte amb el concurs i està esperant a fer-se les fotografies per promocionar el programa.

Bedmar haurà de seguir sent el gran suport de Rocío Flores des de l'ombra, ja que de moment no ha aconseguit treballar a Telecinco. El jove és el que més ajuda a la col·laboradora, que està travessant una de les etapes més importants de la seva trajectòria.