Imatge de Belén Esteban.

Belén Esteban reconeix els nous problemes de salut i que la malaltia preocupa

Belén Esteban reviu el seu pitjor malson

Belén Esteban s'ha incorporat a Sálvame amb tota l'energia i amb totes les ganes del món. Tot i la seva limitació física, ja que es troba en plena recuperació del seu trencament de tíbia i de peroné, Belén va tres tardes cada setmana a plató.

Des d'allà, ha tornat a demostrar, després de mesos d'absència, que és una de les ànimes de Sálvame. N'hi ha hagut prou amb pocs dies per tornar a estar assabentada de tot. Ha carregat contra Pipi Estrada, ha defensat amb dents i ungles Anabel Pantoja i s'ha enfrontat a Kiko Matamoros.

Caiguda de Belén Esteban a 'Sálvame'
Belén Esteban i la 'mala sort' que persegueix el seu programa | Mediaset

A més, Belén ha estat l'encarregada de rebre Jorge Javier Vázquez, que ha tornat fa poc. Val a dir que a Belén Esteban la tracten bé, dins del que és Sálvame. De fet, li han posat una butaca reclinable perquè estigui com a la sala de casa seva.

Com a contraprestació, se'n riuen cada vegada que es mou pel plató, rígida i amb crossa. Li posen de fons una marxa militar i un soroll de llauna rovellada que ella es pren amb resignació.

N'hi ha que diuen que Sálvame està maleït. La mort de Mila, el terrible accident de Belén Esteban amb la cama, el fet que Chelo García-Cortés es trenqués el radi o que Lydia Lozano es trenqués el braç... Què està passant?

Belén Esteban rep males notícies sobre una nova operació

Belén Esteban prefereix no pensar gaire en aquesta suposada mala ratxa que persegueix el programa en què treballa. Tot i això, les males notícies no han acabat. Durant el retorn de Jorge Javier, moment estel·lar de l'espai, va faltar una col·laboradora històrica, cosa que va estranyar força el presentador titular.

Fa una setmana sencera que Lydia Lozano no va a Sálvame i ara en sabem el trist motiu. Omar Suárez, des de les portes d'un hospital, era l'encarregat de donar la notícia. «Si Lydia Lozano falta al seu lloc de treball és perquè li passa alguna cosa greu».

Lydia ha hagut d'anar a l'hospital després de passar tot el cap de setmana «al llit, sense poder fer res». Aquest dilluns va haver d'anar a urgències i va trucar al programa per confirmar que no podia anar a treballar.

Lydia ja s'ha fet proves preoperatòries perquè els metges li han confirmat que ha de tornar a passar pel quiròfan aquest mateix dijous. Segons ella mateixa ha confirmat entre llàgrimes, se li ha trencat la vuitena vèrtebra, lesió que s'ha complicat per l'osteoporosi que pateix i que ha provocat que aquesta vèrtebra s'enganxi a la del costat, la setena.

▶️ Vídeo del dia

Omar ha assegurat que serà una «operació molt lenta». Lydia, que és molt aprensiva, no ha volgut conèixer els detalls de l'operació i l'únic que ha demanat als metges és que la sedin completament. «No vull estar conscient mentre m'operin». La seva recuperació requerirà molta paciència, cosa que Belén Esteban tampoc té.

Belén Esteban es pren com un gerro d'aigua freda les males notícies sobre la seva amiga

Lydia haurà d'estar hospitalitzada dos dies i assegura que està «fatal, feta una merda. M'he d'operar, porto una ratxa... no he parat de plorar des que m'ho van dir».

Lydia Lozano trigarà a recuperar-se. «M'han dit que m'ho prengui  de debò i que he de caminar molt. També he de portar una armilla súper incòmoda».

Un dels problemes principals és que la recuperació és molt lenta i  requereix molta paciència, cosa que ni Lydia ni Belén Esteban tenen. Belén s'estirava els cabells a casa seva durant les primeres setmanes de la seva recuperació.

Lydia Lozano
Lydia Lozano, destrossada per l'operació que ha inquietat Belén Esteban | Europa Press

«El problema més gran és que serà un període de molta paciència i ella no en té», deia Pipi Estrada. «Ui, la paciència...», recordava Belén. «La paciència també s'adquireix. És un exercici, com la força de voluntat», apuntava Jorge Javier.

Lydia Lozano estarà un temps fora de Sálvame. Belén Esteban i la resta li envien petons i cuidaran bé la seva cadira, d'això no n'hi ha dubte.