Imatge de Belén Esteban.

Belén Esteban reconeix que Agustín va entrar a casa quan el divorci va ser oficial

Belén ha amollat la bomba a 'Sálvame'

Malgrat no vol fer-ho, Belén Esteban acaba totes les tardes protagonitzant la notícia del moment. Després de la recuperació de la tíbia i del peroné, Belén ha tornat més forta que mai al plató. Sobretot, des que el tema d'Anabel Pantoja i la seva exparella, Omar Sánchez, és a l'ordre del dia.

Tanmateix, aquesta vegada, Belén Esteban s'ha vist obligada a intervenir en directe i no precisament per defensar la seva millor amiga. Tenia una informació confidencial que ha sortit a la llum fa només unes hores. De què es tracta?

Belén Esteban ho amolla tot

Després de la caiguda en ple directe i trencar-se la tíbia i el peroné, Belén Esteban va passar més de dos mesos allunyada de la televisió. Va haver de patir diversos alts i baixos  per estar finalment avui a Sálvame en molt bones condicions.

Belén continua amb una crossa que l'ajuda a caminar pels passadissos de Telecinco, però pot dir que està gairebé recuperada, ja que des que va tornar a arribar al plató no ha deixat de ser la protagonista.

Ara, no s'ha vist en l'obligació de defensar la seva millor amiga dels atacs i els rumors del seu exmarit. És un tema que fa dies que se sent i que Belén Esteban no ha tingut més remei que confirmar-ho. Ella ja ho sabia feia dos mesos, però ha amollat la bomba fa tan sols unes hores.

Foto de Belén Esteban amb una crossa al plató de Sálvame
Belén Esteban amb una crossa al plató de 'Sálvame'. | Mediaset

Belén Esteban desemmascara Olga Moreno

La mare d'Andrea Janeiro no ha tingut mai una devoció per Olga Moreno. De fet, encara que fa dies que no es parla de la seva bona relació amb Rocío Flores, la col·laboradora sempre ha defensat la noia.

A Belén se li va veure el llautó ahir quan, en ple directe, des del seu programa van confirmar que Olga Moreno està sortint amb Agustín, el seu representant. Una relació que va sorgir ja feia un temps i que ningú sabia de la seva existència. Pel que sembla, van ser fonts properes a la parella les que van comunicar la informació als passadissos de Mediaset. Una afirmació que no hauria fet gens de gràcia a Rocío Flores ni Antonio David, ja que Agustín també era el seu representant.

No obstant això, la bomba de la tarda no era aquesta i encara havia d'arribar. Quan Jorge Javier i Adela González van confirmar que Olga comparteix llit actualment amb Agustín, Belén va amollar la bomba.

Les declaracions de Belén

«Jo ho sabia, fa més de dos mesos. M'ho van confirmar dues amigues molt íntimes d'Olga Moreno, però no vaig voler dir res», explicava Belén Esteban.

Pel que sembla, Belén no té bona relació amb Agustín ja que hi van tenir problemes en un passat. La col·laboradora es va enfrontar contra el representant als tribunals en el moment en què lluitava contra Toño Sanchís. Agustín presumeix de la seva relació amb l'exrepresentant de Belén Esteban, cosa que no agrada a la col·laboradora.

Així, doncs, s'ha confirmat que l'exdona d'Antonio David ha oblidat tots els mals. Ja ha passat pàgina i ha oblidat del tot la relació sentimental de l'exmarit amb Marta López. És un fet que fa pensar. Tant Belén Esteban com la resta de col·laboradors i opinió pública asseguren que hi ha alguna cosa confusa en aquesta família. Olga haurà de donar explicacions sobre la nova informació que ha sortit a la llum?

▶️ Vídeo del dia