Cristina Medina

Cristina Medina parla de la desesperació i revela què ha passat amb el seu càncer

Cristina Medina se sincera explicant què és el més dur del seu càncer

Cristina Medina, actriu de La que se avecina, cada vegada és més a prop de deixar enrere el càncer de mama que li van diagnosticar el 2021.

Va ser fa un any exactament quan la popular actriu de teatre i de televisió revelava als seus a través de les xarxes socials que estava malalta. Confessava que el càncer l'havia enfonsat completament durant aquella època.

Després d'un any molt complicat, Cristina Medina ha vist la llum i aquestes últimes hores ens ha deixat un missatge d'esperança. La veritat és que ha pronunciat un al·legat de positivitat per a aquells que acaben de ser diagnosticats de càncer, un missatge per als que estiguin travessant un procés que es pot allargar massa en el temps.

Cristina Medina envia el missatge més impactant sobre el càncer

Fa unes hores l'actriu de La que se avecina ha penjat un vídeo al seu compte d'Instagram. Ho ha decidit així per informar sobre l'última hora de la seva malaltia i especialment per donar tot el seu suport als que pateixen el maleït càncer.

Imatge de Cristina Medina.
Cristina Medina està completament disposada a recuperar-se de la seva malaltia | Europa Press

«Hola a tothom. Vull escriure un missatge, que fa molt de temps que no us dic res,  i és per dir a tothom que està passant ara mateix per això que sé que hi ha un moment en què et penses que és molt difícil sortir d'on estàs, que és molt complicat controlar la barreja d'emocions perquè ens passen massa coses pel cap», ha començat.

«Estem en el moment més fràgil de la nostra vida. La por, l'angoixa, la ràbia i la desesperació, tot aquest tipus d'emocions ens envaeixen i arriba un moment en què tu et penses que ja està, que no tindràs collons de sortir d'on ets», ha confessat.

▶️ Vídeo del dia

Medina fa un al·legat molt esperançador

Amb tot, Medina desitja «enviar un missatge d'esperança. Jo ara ja em vaig trobant millor. És la sensació de la qual jo he anat parlant tant: «ja veuràs com ve una sensació bona» i jo pensava, «ja vindrà, ja vindrà …»».

«Doncs sí, és veritat que arriba. Cada vegada em trobo amb més confiança, perquè al final és una qüestió de confiança a la vida. I que la vida continua per als que tenim la sort que continuï, perquè malauradament altres no poden dir el mateix».

Primer pla de Cristina Medina amb un mocador al cap
Cristina Medina ha enviat un missatge molt esperançador | Cedida

«Però és que per als que sí que podem dir que 'seguim aquí', això és molt important. I, sobretot, vull llançar un missatge d'esperança  a tota aquesta gent que està just en aquest interval tan punyeter en què ha acabat el tractament agressiu però no ens acabem de trobar bé».

Medina tornarà de manera imminent als escenaris

«Encara fa molt de mal, però cal confiar, l'exercici és molt important i no em canso de dir-ho. Tota aquesta gent que està començant amb això i que està en xoc, amb això del cabell i tal, doncs és una putada enorme». Així es lamentava l'actriu a les xarxes socials.

Cristina Medina somrient
Cristina Medina ha reaparegut amb un nou 'look' | Europa Press

«Per tota aquesta gent, ho sento moltíssim, que li vagi tan bé com sigui possible. És un any molt complicat, però també té els seus períodes i les seves coses. I si ho mirem tot d'una manera constructiva i no caiem en picat, doncs s'aprenen coses», prossegueix.

«Un petó molt fort, aviat em tindreu a l'escenari. La setmana que ve pujo i aniré informant per aquí. Ens veiem a les taules. I a l'atac, que són pocs i covards», concloïa així el seu al·legat.