Primer pla d'Irene Urdangarin

Irene Urdangarin confirma el rumor sobre la nova nòvia del seu pare (i marxa lluny)

Irene Urdangarin té por de perdre el seu pare

Irene Urdangarin té motius per estar preocupada. El seu pare travessa  greus problemes econòmics, com advertia fa unes setmanes Pilar Eyre a Lecturas. Això hauria portat la infanta Cristina a sufragar-li algun dels viatges que ha fet al llarg de l'estiu amb els fills.

Però, el més curiós de tot és que s'ha vist Iñaki fer unes quantes escapades durant les últimes setmanes amb Ainhoa Armentia. La revista Semana publica les darreres imatges de l'exduc de Palma amb la seva xicota a l'illa de Formentera.

Per a Irene, això suposa un cop molt dur. Confiava que els seus pares tornarien a estar junts. Però, aquesta possibilitat es va esfumant a mesura que passa el temps.

A ell se'l pot veure molt enamorat, apostant molt fort per aquesta nova relació. Les fotos es van fer dijous passat a la platja de Ses Illetes, al Parc Natural de Ses Salines. Es tracta d'un sorral de 450 metres que es divideix en dues parts a causa de la presència d'una zona rocosa al mig.

No van dubtar a camuflar-se entre la resta de turistes, i van arribar a passar inadvertits per a la resta. Després, van tenir temps per prendre alguna cosa en una terrassa, on tornaven a deixar palesa la gran complicitat que hi ha entre ells.

Muntatge fotogràfic d'Iñaki Urdangarin i la seva filla, Irene
Irene Urdangarin rep bastant sovint les visites del seu pare | CatalunyaDiari

En una d'aquestes fotografies es pot veure Iñaki ensenyant alguna cosa a la seva xicota al mòbil. Se'n desconeix el contingut, però el que és segur és que era una cosa molt graciosa perquè tots dos van esclatar a riure.

Durant el periple a l'illa, van tenir l'oportunitat de conèixer alguns dels principals punts de la zona. En tot moment es van mostrar molt acaramel·lats i dedicant-se mostres d'afecte.

Irene Urdangarin sap que aquest tipus de viatges resulten força cars i que no es troben a l'abast del seu pare. Per això, vol pensar que aquesta escapada va anar a càrrec d'Ainhoa. Si no, s'enduria una gran decepció amb l'exjugador d'handbol.

Amb prou feines disposa de recursos econòmics per visitar els seus fills. Tot i això, sí que pot fer viatges amb la seva parella, cosa que crida molt l'atenció a la petita família.

Encara que intentin ser molt discrets, com és lògic, la seva presència no passa desapercebuda pel carrer. Cal no oblidar que ell sempre va acompanyat de dos escortes que formen part del Cos Nacional de Policia. Es troben a la seva disposició per garantir la seva seguretat durant el dia a dia.

Imatge d'Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia fent-se un petó apassionat
Ainhoa i el pare d'Irene fent-se un petó durant una de les seves escapades d'estiu | Mediaset

En qualsevol cas, el que es pot extreure de les imatges de Semana és que Iñaki i la seva parella cada cop estan més enamorats. De fet, ja han superat amb èxit el període inicial de la seva relació, quan es va destapar la història d'amor i van haver de suportar el seguiment mediàtic.

Irene Urdangarin va estar amb ell

Irene Urdangarin va estar amb el seu pare fa uns quants dies. En concret, a mitjans de setembre. Ell es va desplaçar fins a Ginebra, com va avançar Vanitatis, per reunir-se amb ella i amb la infanta.

Des que es va anunciar la ruptura del matrimoni ha intentat estar més pendent de la noia. Va ser, possiblement, la filla que més va afectar la separació, i és que es va endur una gran decepció amb la notícia.

Ara resulten força freqüents els desplaçaments a Suïssa per part d'Iñaki. Asseguren que és Cristina l'encarregada de pagar-li els vols i l'hostalatge, davant de la seva malmesa situació financera. En qualsevol cas, ella ho fa pensant en els fills.

Irene Urdangarin vol que hi hagi una relació el més cordial possible entre ells. Però, cada cop té més clar que els seus pares no es tornaran a reconciliar.

▶️ Vídeo del dia