Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Rafa Nadal somrient molt feliç

Rafa Nadal aprofita que encara no és pare: té una cita i confirma la seva sospita

Rafa Nadal rep el premi Camino Real

Rafa Nadal és considerat un dels millors tennistes del món. Des de molt jove, el manacorí va aconseguir sobresortir al món del tennis, i des d'aleshores,  ha anat acumulant una infinitat de premis. Rafa gaudeix d'un gran respecte i prestigi, i és conegut a tot arreu del món.

El darrer dels guardons que ha rebut és el Camino Real, una condecoració atorgada per l'Institut Franklin de la Universitat d'Alcalá de Henares. Això ha estat gràcies a la seva contribució per estendre la marca Espanya als Estats Units.

El Rei Felip ha estat l'encarregat de lliurar el premi a Nadal, després de tornar del Regne Unit del funeral d'Elisabet II. Els mitjans de comunicació han volgut destacar la gran amistat i complicitat que tots dos tenen.

Rafa Nadal, a punt de ser pare

Durant el seu discurs d'acceptació, el tennista no ha dubtat a pronunciar-se sobre els darrers fets que han tingut lloc:

«Més enllà de les lesions, també per les novetats personals i familiars», fent al·lusió a la seva esperada paternitat.

«El 2022 ha estat ple de moments de molta felicitat. Però, també ha estat ple de moments difícils. Per això, rebre un premi com el d'avui és per a mi una alegria».

Felip VI i Rafa Nadal
El rei Felip VI entrega el premi Camino Real el 2022 | EUROPA PRESS

«La intenció és continuar portant el nom d'Espanya arreu del món i continuar competint», comentava el tennista.

A finals del mes d'agost passat saltava la notícia que la dona de Rafa Nadal, que era a la setmana 31 de gestació, havia hagut de ser ingressada d'urgència. Va ser una notícia que va caure com un gerro d'aigua freda. En primer lloc,  perquè la informació de l'ingrés de Mery mai hauria hagut d'arribar a la premsa. Fins i tot el mateix hospital va obrir una investigació per esbrinar com va poder passar. En segon lloc, perquè Rafa Nadal era a Nova York aquell moment, a punt per al US Open.

Rafa Nadal sempre s'ha caracteritzat per voler mantenir la seva vida privada força al marge de la pública. Però, el tennista sí que es va voler pronunciar sobre això, sobretot per evitar tot l'enrenou mediàtic. Rafa va transmetre als mitjans que tot estava bé i sota control.

Rafa Nadal i Xisca Perello
Rafa Nadal està a punt de ser pare | GTRES

Per això, les paraules de Nadal prenen més força que mai, i cal esperar que el tennista hagi passat uns dies convulsos. Afortunadament, Mery ja està fora de perill, i ha estat acompanyada dels seus éssers estimats i amics durant aquests dies.

Rafa Nadal i la seva nova etapa

La veritat és que quan la paternitat arriba a la vida d'una persona, totes les prioritats canvien. Rafa sempre s'ha mantingut ferm que encara no es retirarà del tennis, fins i tot quan els rumors són cada vegada més forts.

Però, durant la recollida del premi Camino Real, en va deixar constància: «De moment no em retiraré, malgrat la meva lesió crònica», comentava el tennista.

Rafa Nadal jugant
Rafa Nadal no té intenció de retirar-se | GTRES

A més, quan va saltar la notícia que seria pare, també es va pronunciar: «No tinc previst que la paternitat suposi cap canvi a la meva vida professional».

Tot i això, és cert que les seves declaracions més recents, després de perdre contra el nord-americà Frances Tiafoe, van obrir les portes a noves especulacions: «Necessito tornar a casa. Tinc coses molt més importants que el tennis a atendre», explicava Nadal.

«Ara és el moment de tenir el meu primer fill i confiar que tot surti bé» sentenciava Rafa Nadal davant dels mitjans de comunicació.