Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Terelu Campos.

Terelu Campos ho dona tot per perdut i assumeix que mai li tornaran els diners

La col·laboradora de 'Sálvame' ha perdut una gran quantitat de diners

Una de les col·laboradores que més està cridant l'atenció els últims dies a la premsa rosa és Terelu Campos. La germana gran de les Campos va tornar a Sálvame per la porta gran, però sembla que aquestes últimes setmanes s'han convertit en un malson.

Un dels seus enemics més grans ha tornat a estar a la primera fila del focus mediàtic i això Terelu Campos ho porta fatal. I més, assumint que ja ho dona tot per perdut, fins i tot una gran quantitat de diners. De què parlem exactament?

Terelu Campos, a les hores més baixes

Ja va abandonar una vegada i per la porta de darrere el plató de Sálvame. Terelu Campos n'estava farta de les falses informacions que rondaven per Mediaset sobre la seva família, sobre la seva germana i, sobretot, sobre ella. No volia formar part d'un grup de col·laboradors voraços, capaços de tot per tenir audiència.

Aleshores, va començar una etapa molt tranquil·la per a Terelu Campos. La tertuliana es va centrar en ella mateixa, en els seus gustos, en les seves aficions i, sobretot, en les amistats. Afortunadament, no li va faltar la feina, ja que aviat va començar a formar part de l'equip de Viva la vida.

Allí gaudia del programa, de la companyia i de la tranquil·litat. Tot i això, un dia tot va canviar i la feina la va tornar a ajuntar amb Sálvame. Ara és una de les presentadores de la tarda.

Primer pla de Terelu Campos.
Terelu Campos asseguda al plató de 'Sálvame'. | Telecinco
 

Gaudeix del que fa i, sobretot, és respectada. O això almenys és el que semblava fins fa unes hores. Terelu està viu un moment de tensió. I és que el seu enemic més gran ha reaparegut.

Parlem de Pipi Estrada, que ha tornat a formar part de la premsa rosa d'un dia per l'altre. El tertulià continua recordant la relació sentimental que va mantenir amb Terelu Campos fa anys. Un motiu més que suficient perquè segueixi cridant l'atenció.

Això, la germana de Carmen Borrego fa setmanes que ho suporta. El que aquesta no s'imaginava era que Pipi Estrada es passés de la ratlla i expliqués una cosa que Terelu no s'hauria imaginat mai.

Pipi Estrada es passa de la ratlla amb Terelu

Si hi ha alguna cosa que Terelu Campos sempre ha tingut clar és que no vol continuar fent cas a Pipi Estrada. No se'l mira, no li parla i no l'aguanta. Aquests són tres dels motius pels quals la col·laboradora no ha compartit encara plató amb Pipi.

Imatge oficial de Pipi Estrada a 'Pesadilla en el paraíso'
Imatge oficial de Pipi Estrada a 'Pesadilla en el paraíso'. | Mediaset
 

Ell, en canvi, gaudeix de veure Terelu enfadada. Per això, durant la seva última aparició al plató de Sálvame va afirmar una cosa que no els ha fet gens de gràcia a les Campos. Després de convertir-se en el primer expulsat de Pesadilla en el paraíso, Pipi ha tornat més fort que mai.

La confessió de Pipi

A la seva primera entrevista al plató de Sálvame ha tingut un encàrrec per a Terelu. Ha tornat a confirmar que la seva participació a Pesadilla en el paraíso només es devia a salvar la seva economia. Aprofitava, a més, per enviar un missatge a Terelu.

«Espero que estiguis cobrant religiosament. He complert fins al final. No em donis disgustos, que ja te'ls vaig donar jo a tu al seu moment», començava.

El col·laborador explicava que té una economia «molt feble»,  atès que ha pagat els comptes que tenia pendents amb Hisenda, de fins a 300.000 euros. A més, assegurava que ha pagat religiosament a Terelu tot el que li devia. «Aneu per 40.000 euros fàcil», li recriminava.

La presentadora, de moment, no ha donat cap explicació. Tot i que la que sí que ho ha fet ha estat la seva germana, que no ha trigat a contestar. «M'agradaria que expliquessis al públic on són els diners perquè Terelu no ha cobrat ni un euro», concloïa Carmen Borrego.